Poslastica za sve obožavatelje akcijskih filmova.

Jake Hopper (Steven Seagal) je umirovljeni agent CIA-e čiju kćer otmu tajlandski otmičari. Prisiljen je vratiti se na Tajland i naći odgovore. Urota i opasnost čekaju ga na svakom uglu, a za većinu je odgovoran Veliki Jantapan (Tom Wu). Hopperu na opasnom terenu pomažu iskustvo i poznavanje kung-fu vještina. 

Zvijezda akcijskog žanra Steven Seagal privlači pozornost svih ljubitelja akcijskih filmova, a film 'U raljama zvijeri' snimio je prema vlasitoj priči u Hong Kongu, u režiji Siu-Tung Chinga, dobro poznatog hongkonškog redatelja, posebno istaknutog kao koreografa akcijskih prizora.

Sam naslov filma nastao je prema Seagalovom prijedlogu nakon što se vratio sa spa tretmana. U filmu se akcijska zvijezda pojavljuje u azijskom svilenom ogrtaču koji je zapravo napravljen od plahti. Dizajnerima kostima trebalo je ni manje ni više nego tri dana da sastave Seagalov kostim.  

'U raljama zvijeri' svakako će zadovoljiti mnoge obožavatelje akcijsko-borilačkog filma, jer predstavlja sažeto, izvrsno producirano i uzbudljivo ostvarenje zanimljive priče i pouzdanih glumačkih izvedbi. 

Napetu akciju "U raljama zvijeri" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju