Upoznajte Timotea Crnkovića!

Zabavni show ''Zvijezde pod hipnozom'' ove subote stiže na Novu TV. Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom!Koncept emisije je takav da voditelji, Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković, u studiju showa jednom tjedno ugoste zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze.

''Ono što će gledatelji vidjeti u showu je scenska hipnoza - scenski prikaz moći sugestije u kojem je bitno da se sama osoba osjeća dobro, a da je publika jednako zabavljena. Osobe koje su otvorene prema hipnozi zapravo su pozitivne, zabavne i kreativne, dok su osobe koje se teže prepuštaju hipnozi one koje više analiziraju i racionaliziraju.'', otkriva Timoteo Crnković.TKO JE TIMOTEO? 

TIMOTEO CRNKOVIĆ rođen je 1988. godine. Njegov životni poziv je zabavni svijet čarolije, kojom se kao profesionalni iluzionist, hipnotizer i majstor scenske hipnoze bavi više od deset godina te svakodnevnim trudom i radom nastoji svoje zabavne programe dovesti do savršenstva.Timoteo je od djetinjstva fasciniran iluzijom kao umjetnošću, posvetio je puno vremena učenju i radu na različitim projektima, „razbijao led“ zabavljajući publiku različite dobi i na različitim lokacijama te kreirao pozitivnu i zabavnu atmosferu na raznim eventima; privatnim i poslovnim okupljanjima, u klubovima i restoranima; osiguravajući maksimalnu dozu interaktivne zabave, smijeha, iznenađenja i pozitivne energije. Dugo i konstantno usavršavanje intenzivno traje od 2000. godine, kada je o njemu, kao najmlađem mađioničaru tada, snimljen kratki biografski film ‘Abrakadabra‘.

U razdoblju, od 2010. do kraja 2015. godine, Timoteo, umjetničkog imena Mister Tim, broji preko 1200 velikih nastupa, kojima je zabavio i oduševio više od 150 000 gledatelja, diljem SAD-a (Aljaska, Hawaii, Las Vegas), Australije, Kariba, Mexica, obilazi brojna predivna mjesta i upoznaje mnoštvo zanimljivih ljudi te stječe vrijedne reference (Merkur Gaming, Carnival Co., Pepsi, Mustang, itd.). Timoteo je kao hipnotizer i hipnoterapeut član dva američka saveza za hipnozu.

Show 'Zvijezde pod hipnozom' ne propustite u subotu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju