Kako bi sve tako dobro izgledalo zvijezde i mentori svakodnevno ulažu veliki trud i napor.

„Ples sa zvijezdama“ na male ekrane svake nedjelje donosi pregršt zabave, novih koreografija i plesnih koraka za pamćenje. Kako bi to sve tako dobro izgledalo zvijezde i mentori ulažu veliki trud i napor. Stoga su nam otkrili kako izgleda jedan dan natjecatelja omiljenog plesnog showa.

„Zavisi o rasporedu snimanja, ali svaki dan najmanje tri sata otpada na trening, kad tome dodamo probe kostima, generalnu probu u petak i nedjelju, ispada da je to konstantno bolan i naporan proces bez predaha“, otkrio nam je Frano Ridjan.

Ana Zaninović istaknula je da joj dani jako brzo prolaze. „Tjedan prije nedjelje većinom prolazi u treninzima, jer imate relativno malo vremena da savladate novi ples i onda ste većinu dana u dvorani sa svojim mentorom. Tu su još i snimanja priloga na kojima se uvijek lijepo zabavimo i nasmijemo“, komentirala je.

Nedjelja je rezervirana za emisije uživo i to je, kako kaže, možda dan koji najviše iscrpi. „Cijeli dan ste u studiju, probe, šminka, frizura, eliminacije i pozitivan stres uzmu svoje. Mogu reći da me malo vratilo u sportske dane jer je ova emisija stvarno natjecateljskog duha. Cijeli tjedan vježbaš i treniraš i u nedjelju imaš nastup i bilo kako bilo s ocjenama i komentarima u ponedjeljak je novi dan. Sve moraš staviti sa strane, ponovo ispočetka. Nema vremena za veliko analiziranje, sreću, tugu jer već slijedi novi ples“, dodala je Ana.

Daria Lorenci Flatz svakodnevno je u žurbi: „Dan izgleda da se ustanem, dam djeci doručak, odvezem ih u školu i zatim idem u dvoranu i tamo s Ivanom provedem između tri do šest sati.“

„Većina trenutaka u danu je povezana uglavnom s plesom: treninzi, snimanja, probe kostima. U pauzama između plesa se malo prisjetimo svakodnevnog života“, duhovito je prokomentirala Maja Drobnjaković.

Petra Kurtela opisala je svoj dan: „Budim se i doručkujem, zatim obavljam intervjue i ostalo preko mobitela ili kompjutera, sređujem što stignem po kući te sjedam u auto i odlazim na probu. Vraćam se popodne, bacam u topli tuš, jedem, čitam djetetu priču za laku noć i odlazim u krevet. To je naravno kad nemam predstave i druge obaveze.“

„Dan natjecatelja 'Plesa sa zvijezdama' izgleda tako da gledate krevet, zid i svoju partnericu. Tu i tamo vidim nonu i hranu i piće, ali stvarno velika je predanost i uloženo vrijeme i trud da bi to sve izgledalo tako kako izgleda nedjeljom. Treniramo nekoliko sati pa napravimo pauzu za ručak pa onda opet treniramo, popijemo kavu pa opet trening. U principu vrlo turbulentno i produktivno“, ispričao nam je Marco Cuccurin.

Emilija Kokić opisala je kako izgleda nedjelja i prvi radni dan nakon emisije uživo: „Nakon nedjeljne emisije uživo, dok sam poskidala svu šminku i kosu i sve što je trebalo da bih se pripremila za spavanje možda je bilo dva ili pola tri. Kad sam išla spavati. Ujutro sam ustala u 7 pripremiti sebi doručak i hranu za trening. Nakon toga smo imali pauzu za ručak i popodnevni trening. S popodnevnog treninga sam jurila na zakazano snimanje i došla sam doma u 11 sati navečer. Tako vam izgleda dan jedne osobe koja uživa u cijeloj ovoj priči. Ali ruku na srce, naporno je.“

 

 

Očekuje nas još jedno spektakularno i glamurozno izdanje showa u kojem će nas zvijezde odvesti u svijet filma i legendarnih glumačkih ostvarenja, a novu epizodu ne propustite pogledati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju