Tko će odnijeti pobjedu ne propustite doznati večeras na Novoj TV!

Samo nas nekoliko sati dijeli od početka velikog finala omiljenog spektakla "Ples sa zvijezdama". Plesna groznica je na vrhuncu, a finalisti su spremni pokazati sve ono što su tijekom sezone naučili sa svojim mentorima.

U posljednjoj emisiji ove sezone, finalisti će ujediniti svoje snage, pa će finale otvoriti zajedničkim plesnim brojem, a potom će svaki par izvesti tri individualne koreografije. Od standardnih i latinoameričkih plesova u finalu ćemo vidjeti paso doble, tango, valcer, rumbu i sambu, a svi finalisti za svoj posljednji ples izvest će freestyle koji u ovoj sezoni još nismo imali prilike vidjeti.

Tri para koja se bore za titulu pobjednika su Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić i s nestrpljenjem čekaju pokazati sve što su pripremili za spektakularno finale. A finalnu emisiju s nestrpljenjem čekaju i članovi žirija koji poručuju da će bitka za titulu pobjednika biti vrlo neizvjesna.

Osim što će finale biti ispunjeno kvalitetnim plesom, vrhunskom zabavom i velikom dozom neizvjesnosti, obilježit će ga emocija – kako kod finalista koji će svoju plesnu avanturu privesti kraju, tako i kod žirija koji je s pozicije sudačkog stola svake nedjelje pomno pratio razvoj zvijezda u prave plesače.

U finalnom izdanju showa za titulu pobjednika natjecat će se Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić, a tko će od njih pobijediti ne propustite doznati u nedjelju, 21. svibnja na Novoj TV!

 

@plessazvijezdama.novatv 10 ili 1? 🤭 #plessazvijezdama #psz #dwts ♬ Feeling Good - Michael Bublé

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju