„Ples sa zvijezdama“ pratite ove nedjelje na Novoj TV!

Zvjezdani parovi svoje će plesne snage odmjeriti ove nedjelje na Novoj TV. Nakon što smo upoznali 13 parova koji će se natjecati u novoj sezoni zabavne emisije „Ples sa zvijezdama“, upoznat ćemo i novi voditeljski par koji čine Tamara Loos i Igor Mešin.

Tamara ne krije koliko je sretna što postaje dio omiljenog zabavnog projekta te ističe da se veselje miješa s velikom dozom uzbuđenja. No, sve će joj olakšati iskusni voditelj na sceni Igor koji će biti čvrsta ruka i oslonac na plesnom podiju.

„Pripremam se tako da za početak vježbam disanje. Vježbamo stvarno ozbiljno, imamo često probe i vrlo su detaljne zato što ovaj tim ne prepušta ništa slučaju. U dobrim smo rukama“, istaknula je Tamara.

„Kao plesač se ne vidim, ali plesao sam recimo u mjuziklima. Igor Barberić i Larisa Lipovac oni su mene koreografirali u nekim predstavama pa su evo pametno odustali“, komentirao je Igor svoje plesačko iskustvo.
Što su nam još otkrili, kako se slažu kao voditeljski par i kako se spremaju pogledajte u novom videu.

Ne propustite prvu emisiju 5. ožujka na Novoj TV, zaplesati s kandidatima u emisiji uživo ali i s Fredom na Instagramu i TikToku te škicnuti što se sve događa iza tv kamera u ''Liveu s Lucianom'', te svim ostalim digitalnim kanalima Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju