U igri 'Istina ili Izazov' otkrili smo što se događa kada se kamere ugase, zavirili smo u mobitel jednog člana žirija te otkrili još brojne zanimljivosti koje sigurno niste očekivali.

Da nisu samo vrhunski kuhari, nego i uigrana ekipa pokazali su još prošle sezone. Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin spremni su za novu potragu hrvatskog MasterChefa. „Mislim da smo iskusniji. Vidjeli smo koliko zbilja MasterChef promijeni živote i zato smo odlučili da ne dajemo olako prilike“, istaknuo je Damir što možemo očekivati u novoj sezoni.


Digli su ljestvicu i, kako kažu, ima dana kad kandidati pred njima gutaju knedle, ali znaju se na dugim snimanjima dobro i zabaviti. U takvom su raspoloženju nastavili i u intervjuu za novatv.hr te otkrili kako se snalaze u igri Istina ili Izazov. Koje je najveće iznenađenje ovogodišnjih audicija, njihov guilty pleasure ili pak nešto što malo ljudi zna o njima te tko je imao više sreće i uspio izvući pitanje umjesto izazova pogledajte u novom Nova Buzz videu.

 

Novu sezonu „MasterChefa“ ne propustite od ponedjeljka u 21:15 na Novoj TV.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju