Po prvi put u showu gledatelji ulaze u ulogu žirija i ocjenjuju kandidate.

Devet plesnih parova nastavlja svoje putovanje na plesnom podiju, a za ovu nedjelju gledatelji su im odabrali stil koji će izvoditi. Po prvi put u showu gledatelji ulaze u ulogu žirija i ocjenjuju kandidate. U prijenosu uživo dobit će mogućnost i da ocijene svaki plesni par te tako postanu peti član žirija! Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju. Više o pravilima glasovanja pogledajte na službenoj stranici showa.

Da pripreme idu jako dobro otkrila nam je Daria Lorenci Flatz. „Vježbamo punom parom, publika nam je izabrala rumbu koju jako volim, iako volim i tango jako, tako da mi je bilo u biti win-win situacija, oba plesa me raduju“, dodala je. Uz stil plesa publika je birala i glazbu pa će tako Daria i Ivan rumbu izvesti uz senzualne ritmove pjesme 'Entra En Mi Vida' glazbenog dvojca Sin Bandera.

Dario Zurovec u prošloj je emisiji uz mentoricu Helenu Janjušević i gošću Lauru Konosić osvojio 34 boda žirija što je najviši zbroj bodova u toj emisiji. Nakon tog uspjeha Dario nam je otkrio kako teku treninzi za novu emisiju: „Idu vrlo intenzivno, sto mi je drago i vrlo sam motiviran za rad. Želja mi je dugi niz godina naučiti tango, pogotovo kroz ovaj show i iskreno mi je drago da se to sad može ostvariti.“ Dario i Helena će uz pjesmu 'Le femme' izvođačice Barbare Pravi plesati tango.

„Imam osjećaj da pripreme nikad ne prestaju. Nastavili smo u nešto drugačijem ritmu, ali bez popuštanja“, otkrio nam je Frano Ridjan koji na svakom nastupu žiri oduševi energijom i pristupom plesu. Frabi će ove nedjelje zaplesati živahan i zaigran cha cha cha uz Madonninu megapopularnu pjesmu 'Vouge'.

Maja Drobjnaković u svakom plesu briljira te uz mentora Marka Mrkića ne odustaje od novih izazova. „Pripreme za emisiju su krenule kao i svaki tjedan – vrlo intenzivno“, otkrila je. Publika je za njih odabrala slowfox uz popularnu pjesmu benda Laufer 'Budi moja voda'.

Treninzi su u punom jeku i kod Petre Kurtele. „Damir je presretan zbog glazbe i plesa koji plešemo tako da zasad sve lijepo teče“, istaknula je Petra, a gledatelji su im odabrali paso doble uz 'Smooth Criminal' u izvedbi 2Cellosa zasigurno možemo očekivati još jedan kreativan, zanimljiv i energičan performans.

Ana Zaninović otkrila nam je da se vrijedno radi već od ponedjeljka. „Sljedeći ples koji nam je publika odabrala je valcer i veselim se sebi u ulozi princeze. Prvi put da imamo priliku plesati na domaću pjesmu i to na moga Splićanina Petra Grašu. Volim Grašu i sve njegove pjesme i sigurno ću uživati u svojoj plesnoj bajci“, veselo je komentirala. Ana i Mario valcer će izvesti uz pjesmu 'Ljubav sve pozlati'.

„Super je krenulo, prvi put da u dva dana imamo gotovu koreografiju tako da smo jako sretni zbog toga. Veselimo se ovoj emisiji i da sa ovim plesnim stilom donesemo malo romanse, romantike i seksipila u emisiju“, otkrio nam je Marco Cuccurin koji će uz mentoricu Paulu zaplesati bacchatu uz ritmove pjesme 'Moja malena' izvođača Saše Kovačevića.

Tara Thaller istaknula je da sve ide po planu. „Navikavamo se da imamo samo jedan tjedan za određenu koreografiju tako da je sve manje i manje stresna činjenica da imamo samo tjedan dana“, dodala je. Za Taru Thaller i Matea Cvenića gledatelji su odabrali sambu uz Severinin hit 'Moja štikla'.

Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama', a kako će se natjecatelji snaći u novim plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju