Sve je spremno za veliku svečanu večeru.

Tijekom blagdana zabave neće nedostajati u programima Nove TV i Doma TV-a, ali ni u selu Lokvica. Naime, ondje stižu jelka i kolači, naravno, nekim okolnim i ne baš legalnim putevima, kako smo to već i navikli gledati u popularnoj seriji ”Na granici”. U domu babe Zorke (Nina Erak) sve je spremno za veliku svečanu večeru sa zvijezdama Nove TV. Riječ je, naravno, o aktualnim blagdanskim spotovima snimanima na setu serije koji se odnedavno vrti na Novoj TV.

“Tema spotova je spremanje na Božićno okupljanje kod Zorke. Svatko ima zadaću donijeti što mora, a neki pritom moraju i prijeći granicu te prošvercati određene božićne potrepštine. Na svom putu prolaze kroz razne zgode i nezgode koje obiluju humorom i smiješnim situacijama”, istaknuo je Damir Morpurgo, voditelj On air promocije Nove TV.

Osim Andrije (Milan Štrljić), Mije (Žarko Radić), Lidije (Martina Stjepanović) preko granice se u društvu Jure (Dino Rogić) i Ante (Asim Ugljen) uputio i član žirija ”Supertalenta” Janko Popović Volarić prenoseći jelku. Za transfer kolača, koje je ispekla Anđelka (Elvira Aljukić), su zadužene voditeljice IN magazina, Renata Končić Minea i Mia Kovačić u društvu mlade švercerice Petre (Nadia Cvitanović). Tadija (Zlatan Zuhrić) ne odolijeva ih kušati, ali ih i pušta u dobroj vjeri ka Zorkinoj kući gdje ih očekuje veselo društvo. Za darove je zadužena i Maja Šuput koja će ih donijeti u društvu pomoćnika, Marka (Filip Juričić) i Kreše (Momčilo Otašević). U drugom spotu svjedočimo kako Igor Mešin i Luka (Marko Braić) ispred budnog oka policajca Mate (Mladen Vulić) pokušavaju prešvercati darove dok Davor Bilman, Mia Kovačić i Krešo, odnosno Momčilo Otašević u Zorkinom domu pokušavaju okiti jelku. Ondje osim najvećih zvijezda Nove TV svakodnevno od 19.15, pa tako i tijekom blagdana, dolaze i posebni gosti – voditelji Dnevnika Nove TV.

Pogledajte fotografije sa snimanja spota:




“Ideja cijele kampanje je bila napraviti božićne spotove na način da su humoristični, šaljivi i optimistični. Iskoristili smo naše genijalne i provjerene glumce iz serije ‘Na granici’ i njima pridružili voditelje koje već svi poznajemo iz drugih uspješnih formata naše televizije. Osmislili smo komične situacije u kojima smo izmiješali voditelje i glumce te tako dobili odličan spoj koji je funkcionirao i bolje od očekivanog. Sve to je dalo rezultat vidljiv na ekranu, a taj je da smo dobili spotove pune duha i dobrog raspoloženja. Koncept i situacije su kreirane i razrađene od strane Jelene Saraje, Stjepana Mataušića i mene. Pri razradi dijaloga pomogao je dijalogist serije Ante Čepić. Montažu je odradio Siniša Rauch. Za organizaciju snimanja pobrinuli su se Boris Pavelić i Alen Lončarić, direktori fotografije su bili Mario Oljača i Dragan Marković, a za kostimografiju se pobrinula Zdenka Novosel. Branimira Katić potpisuje scenografiju, a spotove je režirao Darko Drinovac”, istaknuo je Morpurgo.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju