U petak, 9.09., posljednjeg dana kampanje, u 20 sati , g. Milanović i g. Plenković imaju zadnju priliku da se obrate biračima u nastupu koji može odlučiti tko će od njih dvojice biti sljedeći hrvatski premijer.

Prema ukupnim rezultatima velikog terenskog istraživanja Nove TV, provedenog u 10 izbornih jedinica, najbolje rezultate ostvaruju Narodna koalicija i HDZ, a Zoran Milanović i Andrej Plenković najizgledniji su kandidati za premijera RH. Stoga je Nova TV, kako je ranije najavljeno, uputila pozive Zoranu Milanoviću i Andreju Plenkoviću, za sutrašnje sučeljavanje programa. Moderator sučeljavanja biti će Mislav Bago, voditelj projekta Izbori 2016.

 

Pripremio sam najaktualnija pitanja za oba kandidata na koja želimo čuti konkretne odgovore kako bi svi zajedno donijeli sigurnu odluku kome dati svoj glas u nedjelju. Siguran sam da će biti jako zanimljivo i dinamično jer je sučeljavanje u petak zadnja prilika prije izbora za prenijeti ključne poruke i planove biračima. Na ovim izborima svaki glas može biti odlučujući. Ovo im je zadnja prilika da ga pridobiju za sebe“, izjavio je Bago.


Ukoliko se samo jedan od pozvanih čelnika odazove pozivu, isti će imati priliku jedan na jedan razgovarati s Bagom u najgledanijem informativnom programu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju