Znate li da je uz show 'Tvoje lice zvuči poznato' Vito već bio na malim ekranima.

Devetogodišnji Vito Ljubičić u šestoj emisiji showa pjevao je u duetu s Amelom Ćurićem. Njih su dvojica transformirani u Mišu Kovača izveli njegov hit ''Još i danas teku suze''.



Prije samog nastupa zanimalo nas je što Vito misli tko će više nalikovati Miši Kovaču: ''Amel će više ličiti jer je velik, a Mišo Kovač nije dijete'', nasmijao nas je.

Vito nam je rekao kako se samo dva dana pripremao za ovaj nastup, ali i da mu je Amel puno pomogao. ''Bilo je odlično raditi s njim on je super i zabavan'', kaže Vito.

Pjevanjem se bavi oko tri godine, a upitali smo ga za njegove glazbene afinitete te je li znao koju Amelovu pjesmu. ''Nisam do sada pratio Amela, ali zato redovito pratim show ''Tvoje lice zvuči poznato''. Iz prethodnih sezona najdraži mi je bio Luka Bulić'', ispričao je.

Ako vam je ovaj dječak bio od nekud poznat, a niste se mogli sjetiti od kud donosimo rješenje zagonetke! Vito Ljubičić utjelovio je Ranka iz serije ''Čista ljubav'' u mladim danima kojeg u seriji glumi mladi crnogorski glumac Momčilo Otašević.

Jeste li prepoznali Vitu iz serije Čista ljubav?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju