Transformacija Katarine Baban u Brunu Marsa nije prošla nezamijećeno, a jedan od razloga je i Gabrijel Rodić s kojim je pjevala u duetu.

U desetoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' na pozornici su se pojavila čak dva Bruno Marsa! Prvi Bruno Mars bila je Katarina Baban, dok je drugog utjelovio Gabrijel Rodić u odličnoj mini me kombinaciji

Izveli su svima na poznat hit ''The Lazy Song'', a plesači oko njih doprinijeli su tome da njihova izvedba djeluje što vjernije originalu. Iako je i Gabrijel Rodić imao naočale te je bio odjeven poput Brune Marsa zanima nas jeste li ga prepoznali?

Sjećate li se Gabrijala Rodića iz Supertalenta?

glasova:

Naime, u posljednjoj sezoni Supertalenta Gabrijel je nastupio s pjesmom ''Someone Like You'' nevjerojatne Adele. Na njegovu dirljivu i emotivnu izvedbu nije mogla ostati imuna Maja Šuput koja je tada pustila suzu.

''Nakon Supertalenta dosta me ljudi počelo pratiti. Mislim da sam se od tada još i više okrenuo glazbi'', ispričao je Gabrijel.

Ovaj se dvanaestogodišnjak pjevanjem bavi od pete godine, a kaže kako najviše voli pjevati u duetu.

''Super mi je kad pjevam s nekim zato što smo si međusobna podrška i možemo si uskakati ako se netko zbuni. S Katarinom Baban mi je bilo baš lijepo i vježbati i nastupati'', ispričao je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju