Pripremite se za novu tursku poslasticu!

Nova TV vam od ponedjeljka donosi novu popularnu tursku seriju "Zlatni kavez" etabliranog turskog scenarista Mehmeta Barisa Gungera . Radnja serije smještena je u imućnu obitelj koja, iako živi u modernoj vili, još uvijek pazi na tradiciju. Njihov namlađi sin Ferit stvara im poteškoće jer želi izgraditi vlastiti život. Ipak, možda ga baš dogovoreno vjenčanje s buntovnom, ali atraktivnom Sejran dovede do njegova cilja.  

U nastavku upoznajte likove nove turske uspješnice:

Sejran Korhan (Afra Saracoglu)

Sejran je simpatična i puna života. Često je s majkom i sestrama u dućanima kako bi isprobavala haljine, i pri tom bila viđena. Ideja je to njezine majke, jer želi udati nju i sestru. Sejran se pak često izvlači od kupovine i tajno se nalazi sa svojim dečkom te uz to pokušava upisati fakultet kako bi sebi osigurala bolji život od ovog koji ima. No, život za nju ima drugačije planove.

Ferit Korhan (Merti Ramazan Demir)

Ferit je sin bogate obitelji i poznat je po svom slobodnom životnom stilu. Njegov djed Halis-aga to želi promijeniti. Feritov stariji brat živi miran obiteljski život sa svojom suprugom i pokušavaju dobiti dijete, odnosno nasljednika, no nažalost ona primi vijest da mora na hitnu operaciju i da neće moći obitelji podariti nasljednika. Sada Halis-aga sve nade polaže u problematičnog Ferita i po pitanju unuka. Ferit koji ima djevojku Pelin u dogovoru sa svojom majkom pristane na dogovoreni brak uz uvjet da mu ona pomogne da nastavi živjeti kao i do sada.

Ifkat Korhan (Gulcin Santircioglu)

Udovica obitelji Korhan. Izgubila je i supruga i dijete u prometnoj nesreći I to nikada nije preboljela. Njezin svekar, Halis-aga ju je pozicionirao kao vlastelinu u obiteljskoj vili. Upravo je ona ta koja kreće u potragu za nevjestom mladog Ferita ne bi li se obitelj Korhan ponovno vratila u moralnu ravnotežu.

 

Novu tursku seriju "Zlatni Kavez" pratite od 29. svibnja u programu Nove TV!

 

 


 



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju