Otkrijte čime se još bavi!

Toprak Sağlam 37-godišnja je turska glumica koja nam je poznata kao Zerin iz serije "Zlatni kavez". Zerin je čvrsta i pomalo zločesta žena, majka koja jako voli svoju kći Pelin te ne bira načine ni sredstva kojima će ju učiniti sretnom. Međutim, Zerin nerijetko ide i puno dalje od onoga što je zapravo dobro za Pelin, samo kako bi svima pokazala koliko je moćna

Za ovu je ulogu Sağlam trebala dobiti nekoliko kila što joj je, kako sama kaže, dodatno pomoglo da oživi lik majke, oko čega je isprva bila sumnjičava. Općenito, Sağlam je jako predana svome poslu, a gluma nije jedino čime se bavi.

Naime, još se u djetinjstvu počela baviti plesom i glazbom od čega nije odustala ni nakon što je upisala studij glume. Pjevanje je njezina velika strast, a želja joj je objaviti i album vlastitih pjesama koji je već u nastajanju. Pogledajte kako to zvuči kada ova glumačka diva pusti glas:

A odnos glazbe i glume u svome životu Sağlam je u jednom intervjuu opisala ovako:

Samo želim moći zauvijek pjevati. Želim održavati koncerte, da note koje izlaze iz mojeg srca nastave dopirati do ljudi. Život mi je donio i još donosi sve o čemu sam sanjala. Ne biram jer oboje mogu raditi istodobno. Čini mi se kao da sam jedna osoba kad pjevam, a druga kada čujem da kamera snima. Moje se stanice obnavljaju kad radim oba svoja posla. Dakle, ne bih mogla odabrati.
 

Seriju "Zlatni kavez" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju