Shakespeare ga je uveo u svijet glume

Već više od mjesec dana gledatelji uživaju u turskoj uspješnici „Zlatni kavez“. Njenu popularnost potvrđuje podatak da u prosjeku gotovo 370 tisuća gledatelja prati svaku minutu serije.

Paralelno s radnjom razvijaju se i likovi s popriličnom snažnim karakterima. Među omiljenim likovima zasigurno je Ferit kojeg utjelovljuje Mert Ramazan Demir. S njim je porazgovarala ekipa IN magazina kojoj je otkrio sve detalje o Feritu, ali i njemu samome. 

Naočiti glumac Mert Ramazan Demir rođen je u Istanbulu 1998. Ovom nesuđenom sportašu karijerni put promijenio je Shakespeare zbog čijeg je dijela odlučio biti glumac.

Za svoje godine ima zavidan glumački portfolio, a uloga u seriji "Zlatni kavez" zasigurno mu je otvorila nova vrata za daljnji razvoj glumačke karijere. Ulogom Ferita stekao je obožavateljice diljem svijeta. U intervjuu je priznao da se počeo ponašati poput njega, ali srećom, samo dok je na setu. 

Što je još otkrio našoj ekipi, pogedajte u nastavku! 

 

Seriju "Zlatni kavez" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju