Da nije glumica, bila bi psihologinja!

Glumica Beril Pozam trenutno nam je najpoznatija po ulozi u seriji "Zlatni kavez". Utjelovljuje lik Sune, Sejranine sestre, koja je pobjegla od kuće kako se ne bi morala udati za muškarca kojega ne voli. Iako u seriji glumi prestrašenu djevojku, Beril u stvarnom životu nije ni približno takva.


Beril Pozam rođena je 1995. u Istanbulu. Nakon jednogodišnjeg studija sociologije u Istanbulu, otišla je u Ankaru, Sveučilište Bilkent na njezino kazališno obrazovanje. Službenu karijeru započela je 2019. i privukla veliku pažnju likom Nazmiye u seriji "Afili Ask". Izuzetan uspon zabilježila je upravo ulogom Sune. 

Govoreći o uspjehu serije, koja je utjecala na milijune gledatelja, glumica se srdačno zahvalila svima. Beril je izjavila:

„Zaista zahvaljujemo našoj publici. Od početka nas nikada nisu ostavljali same. Dobivamo ove ocjene zajedno s komentarima i podrškom.”. 


Osim zahvala, na njezinom Instagram profilu vidljivo je da je dosta aktivna. Čak 1,6 milijuna pratitelja svakodnevno uživa u Berilinim interesantnim odjevnim kombinacijama, uzbudljivim trenutcima sa snimanja i događajima iz privatnog života. U jednom razgovoru za medije Beril je istaknula da voli slagalice, psihologiju i da igra razne igrice. Da nije glumica, bila bi psihologinja. Iz svega navedenog možemo zaključiti da je Beril Pozam emancipirana žena koja se ne boji života

 

Kakva je Sunina sudbina ne propustite pratiti u seriji "Zlatni kavez" od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju