Uskoro se na Novu TV s novim nastavcima vraća serija "Zlatni kavez"

Serija "Zlatni kavez" vraća se s novim nastavcima. Očekuju nas nove epizode ispunjene uzbuđenjem, intrigama i emotivnim trenucima. Ljubitelji dramatičnih zapleta i emotivnih priča imat će priliku uživati u novim, napetim epizodama serije koja prati strastvenu i kompliciranu vezu između Sejran i Ferita, donoseći neočekivane preokrete koji će sve prikovati za ekrane.

Prisjetite se najvažniji trenutaka druge sezone "Zlatnog kaveza": 

1. Sejran ponovo u vjenčanici. Sejran i Ferit dolaze u kuću nakon vjenčanja pritom se Sejran ražalosti jer se prisjeća svojeg prvog dolaska tamo. Lijepim riječima Ferit ju ipak uspijeva utješiti.

2. Ferit je ljut jer Sejran želi studirati. Serjan dobiva poruku od fakulteta da je prihvaćena na studij. To je sve omogućio Kaja što jako smeta Ferita.

3. Pelin se vratila. Ferita dočeka iznenađenje. Pojavljuje se Pelin, ali ne dolazi sama već s bebom u trbuhu, za koje tvrdi da je Feritovo.

4. Kazim napada Sultan. Kazim-aga jako je ljut na Sultan zato što je davala Sejran tablete kako ne bi mogla zatrudnjeti. Sultan dolazi u vilu, no Kazim se odluči sam popričati s njom. Uzeo je nož kao oružje te mu ona u strahu priznaje da je razlog njenog podmećivanja tableta bio taj da je bila ljubomorna jer je i ona bila s Feritom.

5.Kaja želi oženiti Sunu. Ifakat pokušava odgovoriti Kaju od ženidbe sa Sunom jer ju je na to nagovorila Nukhet. Kaja je čvrsto odlučio da će ju svejedno oženiti.

6. Sejran odlazi od Ferita. Nakon što je saznala za Pelininu trudnoću, Sejran napušta vilu. Čvrsta je u svom naumu da napusti Ferita. Esme i Suna podržavaju što ne želi trpjeti ponižavanja i sve loše što joj je Ferit priredio.

7. Nukhet saznaje za vjenčanje Kaje i Sune. Nukhet dolazi kući gdje joj Kaja priznaje da su se on i Suna ipak vjenčali. Ona ostaje u šoku jer je smatrala da ne postoji više šansa da se njihovo vjenčanje održi.

8. Kazim je oteo Sejran. Sejran se osjećala sigurno u svojem novom domu. Gulgun je naručila desert za večeru te je očekivala da je zvono upravo dostava, međutim kada je Sejran otvorila vrata tamo ju dočeka Kazim s mnogo muškaraca koji je odvode iz stana.

9. Šefika je otkrila veliku tajnu. Šefika je odlučila posjetiti Gulgun i Sejran i otkriti im tajne koje ona zna. U strahu je izreći im sve, ali ne može više gledati nepravdu koja im se nanosi.

10. Pronašli su Kazima, ali bez svijesti. Po Orhanovom nalogu Kazima su oteli i odveli u šumi. Abidin i Ferit te Šehmuzovi ljudi ga traže. Pronalaze ga u besvjesnom stanju zavezanog u šumi.

U novim epizodama saznajte hoće li Ferit ipak uspjeti spasiti Sejraninog oca i vratiti njezinu ljubav?

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju