Radio je, putovao i čistio ribu

Diren Polatoğullari rođen je u Istanbulu, ali njegovi roditelji potječu iz Tuncelija i Malatyea. Trenutno nam je najbolje poznat kao opasan i zločesti otac u seriji "Zlatni kavez". U jednom je intervjuu izjavio da zbog lika Kazima Ağe ne može hodati ulicama jer mu prilaze obožavatelji serije. 


Od malih nogu igra je bila njegova najveća strast u životu. Međutim, dok je bio mlad nije pokazivao interes za glumu. Kada je studirao poslovnu administraciju na Sveučilištu u Nevşehiru nije bio previše zainteresiran za školu i često je izostajao. Kasnije je odlučio napustiti školu i započeti s radom. Putem programa "Work and Travel" otišao je na Aljasku gdje je radio, putovao i čistio ribu.

Nakon toga otišao je u London na nekoliko mjeseci i radio u restoranu. Kada je došao do četvrte godine fakultetskog obrzaovanja morao je donijeti odluku o svojoj budućnosti. S obzirom na to da je volio gledati filmove, razmišljao je o glumi i upisao studij glume u Müjdat Gezen Art Centru. 


Započeo je svoju glumačku karijeru 2009. u televizijskoj seriji "Kurtlar Vadisi Pusu". Kao uspješan glumac Diren se oženio 2012. te drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Voli provoditi vrijeme kod kuće brinući se o svojoj kćerki, gledajući televiziju i družeći se u slobodno vrijeme.

Diren za sebe kaže da ima djetinjastu i impulzivnu osobnost. Iako koristi društvene mreže, nije previše zainteresiran za njih. Budući da je rođen 1980. osjeća se donekle zatečen modernim tehnologijama.

 

Seriju "Zlatni kavez" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju