Napetosti i opaki planovi

Turska uspješnica "Zlatni kavez" u novoj je sezoni donijeli pregršt novih napetosti i intriga. Ni u proteklome ih tjednu nije nedostajalo. U vili ima sve manje mira, a sukobima i opakim planovima nema kraja.

1.  Ifakat želi spojiti Kaju i Sunu

Ifakat je skovala novi plan. Pod svaku cijenu želi spriječiti da Sejran postane gospodarica kuće, a želi uništiti i njezin odnos s Feritom. Da bi u tome uspjela sada koristi Sunu i Kaju koje nagovara da se vjenčaju, dobiju dijete i tako postanu omiljeni pred Halis-agom. 

2. Sejran je upisala fakultet

Sejran je ipak odlučila upisati fakultet. U odluci ju je podržao i Ferit, ali se njezin otac s time nikako ne može pomiriti. Iako je Ferit na njezinoj strani, Kazim samo čeka priliku da ostane sama i obračuna se s njom.

3. Sultan želi Ferita

Sultan ne može prihvatiti da ona i Ferit nisu više zajedno. Priznaje mu da joj nedostaje, a čak je i spremna da Sejran sazna za njihovu vezu. Ferit joj prijeti otkazom i izbacivanjem iz kuće ako se ne udalji od njega. 

4. Pelin se vratila

Pelin se nakon dugo vremena vratila u Feritov život i to ne sama. Ona je trudna i otkriva mu da je dijete njegovo. To unosi veliki nemir u njegov život, a Pelin započinje sa svojom osvetom. 

5. Sejran razotkriva Sultan

Sejran je slučajno vidjela da Sultan stavlja tablete u njezino piće. Shvatila je da su to tablete koje sprječavaju trudnoću. Sejran je zgrožena onime što vidi. 

Seriju "Zlatni kavez" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju