Vodi život iz snova!

Turska glumica i flautistica Öznur Serçeler rođena je 1. siječnja 1987. u gradu Kayseri gdje je provela djetinjstvo. Od malih ju je nogu zanimala glazba, a školovala se u Konzervatoriju Mersin. Na koncu je diplomirala na Sveučilištu glazbe i dramskih umjetnosti Bilkent.


"Dok sam studirala na konzervatoriju u Ankari, jedna mi je prijateljica s odsjeka za kazalište rekla da za seriju koja se snima u Ankari traže nekoga poput mene. Tako sam počela. Tada sam bila studentica četvrte godine. Imala sam veliku sreću jer su svi kolege u seriji bili ili profesori ili ljudi koji se profesionalno bave kazalištem. Puno sam naučila. Vidjela sam da to mogu i da uživam", ispričala je Öznur. 

 

Prvu ulogu dobila je 2011. u seriji "Život ide dalje", a sada ju gledamo u "Zlatnome kavezu" u kojemu glumi Asuman. Međutim, njezinu karijeru krase i mnogobrojne uloge u filmovima, a za medije je otkrila da su njezin najdraži žanr biografski filmovi.

Da je uspješna, pokazuju i brojke na društvenim mrežama. Öznur na Instagramu prati preko dva milijuna pratitelja koji mogu svakodnevno uživati u objavama na kojima prikazuje svoj život. Od mnogobrojnih naslovnica raznih časopisa do intimnijih trenutaka. U jednom je intrevjuu izjavila da je zadovoljna svojim životom i da ima "život iz snova". Tom životu svakako doprinosi i sretan brak. 

 

"Oko osam sam godina u vezi s umjetničkim fotografom Yiğitom Güvenom. Morate biti zadovoljni utjecajem koji osoba koja vam je ušla u život ima na vas i sobom. Ja sam već osam godina zadovoljna sobom. To je nešto što se uistinu teško nađe. A kad pronađete, to treba čuvati, treba ulagati trud. Mislim da Jigit i ja uspijevamo i ne ide nam loše. Zbog toga mislim da u tom smislu imam sreće", izjavila je Öznur.

 

Seriju "Zlatni kavez" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju