Buçe Buse Kahraman iskreno o svom glumačkom putu

Buçe Buse Kahraman 27-godišnja je turska glumica koju smo u seriji "Zlatni kavez" upoznali kao Feritovu djevojku Pelin. Ona je jako zaljubljena, pomalo i opsesivna, međutim, njezini su osjećaji komplicirani jer joj zapravo nisu uzvraćeni istom mjerom. Zbog toga često manipulira pa se izgubi jer ne zna što radi.

S druge strane, Buçe ističe kako s Pelin nema mnogo sličnosti, osim što su obje pomalo nesmotrene. Ipak, sigurna je da se nikada ne bi dovela, a kamoli ostala u situaciji u kakvoj se našla Pelin. 

 

Inače, Buçe je o bavljenju glumom sanjala još od malih nogu:

"Možda zvuči kao klišej, ali zaista je tako. Kad bi me u djetinjstvu pitali što želim biti, uvijek bih rekla da želim biti glumica, da želim raditi u kazalištu. Čak sam imala blisku prijateljicu, sjećate se kako smo ispunjavali spomenare, njezin smo ispunili s 11 godina. Ondje sam kao ideal napisala "raditi u kazalištu". Još imam tu fotografiju, jako sam se raznježila kad sam je vidjela. Zato je to nešto što sam uvijek nosila u sebi."

Iako iza sebe ima već mnoge projekte koji su izazvali odjek u javnosti, uloga u seriji "Zlatni kavez" posebno je privukla pozornost gledatelja diljem svijeta. Buçe je kazala kako je zadovoljna atmosferom na setu, a za mlade kolege s kojima je snimala zajedničke scene ima samo riječi hvale. Zanimljivo, da nije utjelovila Pelin, voljela bi se okušati u ulozi Ferita ili Sune!

Ova mlada i perspektivna glumica spremna je za sve izazove koje joj svijet glume donosi. Stoga objeručke prihvaća svakojake uloge, no najdraži su joj likovi koji su njezina suprotnost: "Možda bih htjela glumiti serijskog ubojicu ili neki još luđi lik."

Općenito, dodaje kako svaki od likova s kojima se susreće dočekuje kao bliskog prijatelja kojega jedva čeka upoznati, u točki u kojoj se nadopunjuju...

 

Buçe Buse Kahraman ne propustite pratiti u seriji "Zlatni kavez" od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte nakon emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju