Dosadna joj je beskrajna dobrota

Svakodnevne spletke glavna su zanimacija usamljene Ifakat u seriji "Zlatni kavez". Ona uvijek ima sve pod nadzorom, a često manipulira ukućanima, iako oni toga nisu ni svjesni. U ovoj se sezoni počinje otkrivati njezina zloća, no to ju ne zaustavlja u njezinim opakim planovima.

Iako negativka u seriji, Gulčin Santirdžioglu u privatnom se životu smatra itekako pozitivnom i jednostavnom osobom. Glumu obožava jer joj pruža priliku biti netko drugi bez da plati cijenu za to. 

Gulčin otkriva da iz negativnih likova puno toga uči i o sebi. Takvi ju likovi potiču da propitkuje svoja ponašanja, ali ju i uče da nikoga ne dijeli na dobre i loše, već da u svakome traži neku priču. Upravo su joj zbog toga pozitivni likovi ponekad dosadni i radije gleda dobro napisanog negativca. 

U vili ne pokazuje neke svoje vještine, ali ih u privatnom životu itekako ima. Zanimljivo je da je Gulčin u Izmiru završila Akademiju za scenske umjetnosti i stekla diplomu na Odsjeku za operno pjevanje. Nikada nije željela postati pjevačica, ali je uživala stjecati znanje o glazbi, osobito klasičnoj. 

Gulčin je i ljubiteljica mode, ali posebno voli odjeću koja se uvijek može nositi. Nikada nije nosila traperice i tenisice već je pazila da njezina odjeća bude drugačija i pomalo profinjena. Čest su joj modni dodatak šeširi koje kupuje gdje god ode. 

 

Seriju "Zlatni kavez" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju