Kata će biti presretna, no ipak će tražiti od njega da prvo završi vezu s Ivicom.

Nakon što je otkriveno kako Tomislav nije predao dokumentaciju za nastavak gradnje wellnessa, sljedeći će tjedan Petar i Ivan spasiti situaciju te u zadnji tren predati papire za dobivanje koncesije. Svima će laknuti, no nove brige će kod Begovaca nastati kad sanitarni djelatnik utvrdi da stanje ljetnikovca nije bajno. Begovci će, stoga, biti prisiljeni na par dana odseliti se kod Galovića.



Irena će sve prisutne ugodno iznenaditi kad se primi posla i pomogne Vesni s narudžbama hrane, a zatim sama nahrani kokoši, što će dobro nasmijati Galoviće. Na Vesnino iznenađenje, Irena će joj priznati da se odlično osjeća na selu.



Kata će doznati za Zvonkov odlazak iz sela, a dodatno će se rastužiti kada shvati da ga je upravo ona slučajno navela na tu odluku. Od tuge zbog gubitka Zvonka postat će posve bezvoljna, sve dok joj Zvonko na svoju posljednju noć u selu ne obznani da želi biti s njom, a ne s Ivicom. Kata će biti presretna, no ipak će tražiti od njega da prvo završi vezu s Ivicom. Međutim, Ivica će ga preduhitriti i sama shvatiti što se događa.



Za to vrijeme, potresena Nera zbog nepokretne Eve odluči staviti svoj odnos s Mladenom na čekanje. Iako je i sama svjesna da Mladen zna za sve njezine spletke i laži, Eva ga još uvijek ne želi prepustiti Neri. U cijelu priču umiješat će se Žana, koja će krenuti kopati informacije o Evinu bivšem suprugu Wolfu. Kada posjeti Evu, učinit će joj se da je vidjela trzaj njezine noge te o tome obavijesti Neru.



Domagoj će sljedeći tjedan prolaziti kroz vlastite muke. Naime, nakon što Helena i Joza pronađu Jakovu i Lolinu pozivnicu za vjenčanje na kojoj se nalaze Jozine vrijedne poštanske marke, Domagoj je u očaju jer je novac koji su mogli zaraditi na njima zauvijek izgubljen. Stoga će krenuti u veliku potragu za ostalim markicama i obilaziti kuće po selu.



Hoće li mu potraga biti uspješna, ili će se morati pomiriti s gubitkom malog bogatstva? Što će Nera poduzeti kada dozna da Eva ipak nije nepokretna? Kako će proći Katin i Zvonkov prvi spoj?



Ne propustite nove nastavke serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju