Ne propustite nove nastavke serije 'Zlatni dvori'!

Željko se protiv svoje volje zbližava s Jankom i naposlijetku ga odluči vratiti kući i predati se policiji.



Janko se sretno vraća i obitelj je ponovno na okupu. Nera, na Lolinu inicijativu i Marinu podršku, odluči ostati kod Rakitića na neodređeno vrijeme. Žana dobije grčeve, Nikola zove Mladena i konačno sazna da je Žana trudna. Nikola je presretan i uzbuđen te joj obeća da neće nikome reći da je trudna dok ne prođu prvi kritični mjeseci trudnoće. Mladen odbija Nerinu podršku, iako se i dalje bori s bolnim slikama iz prošlosti. Kada doživi još jednu noćnu moru, odluči poduzeti nešto: želi se vratiti bivšoj ženi Evi, jer smatra da mu jedino ona može pomoći da se sabere, pošto su zajedno prošli pakao...



Nera odluči započeti novi život i prijavljuje se za mjesto odgajateljice u vrtiću, obzirom da je završila taj fakultet. No, na razgovoru za posao doživi neugodnost kada ju dječak Vid prepozna kao seksi pjevačicu.



Kata obavijesti Anu da se već slijedeći vikend udaje i želi da joj Ana bude kuma. Ana se šokira brzinom vjenčanja, no Kata ne vidi u tome problem. Naprotiv, već je kupila i karte za Portugal - za bračno putovanje.



Najnovije epizode Zlatnih dvora potražite već sada na OYO, a propuštene pogledajte besplatno na novatv.hr

 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju