Novi tjedan u Zlatopolju nekima će donijeti nove probleme, a nekim likovima donijet će i prijeko potrebne životne promjene.

 Selu će početkom tjedna zaprijetiti poplava, a s obzirom na to da su seoski nasipi u prilično lošem stanju, stanovnici Zlatopolja tražit će pomoć od načelnika općine, Tomislava. Međutim, on će ih odbiti, pa Petar odluči sam organizirati obranu te s Mladenom poziva ostale seljane u akciju. U epizodnoj ulozi načelnika Tomislava vidjet ćemo glumca Željka Šestića, kojega je publika već imala priliku gledati u serijama Nove TV 'Kud puklo da puklo' i 'Larin izbor'.



Dok se stanovnici Zlatopolja trude zaštiti selo od poplave, Maru će mučiti još veće brige. Naime, iako je Željko napustio selo, Mara ne vjeruje da će učiniti kako je obećao i boji se da bi mogao potajno i dalje održavati kontakt s Jankom. Ubrzo se ispostavi da se nije pribojavala bez razloga. Željko se vrati u selo i namami Janka kartama za zabavni park te ga potajno odvodi u Zagreb. Kad Veselice saznaju što se dogodilo, putem Jankova mobitela prate njegovo kretanje, a Petar, Mladen, Domagoj i Zvonko odmah kreću u potjeru. Željko će shvatiti da ga netko prati i navesti ih na krivi trag, a naposljetku će ucijeniti Maru i zaprijetiti joj – ako mu ne isporuči novac, više neće vidjeti Janka! Za to vrijeme, Željko se protiv svoje volje zbližava s Jankom. Hoće li ga Veselice do kraja tjedna uspjeti pronaći?



Dok Mara pokušava zaštititi sina od zlonamjernog Željka, Nera uvodi pozitivne promjene u svoj život. Nakon svega što je proživjela u proteklih nekoliko tjedana, Nera odluči da će okrenuti novu stranicu i prijavljuje se na mjesto odgajateljice u vrtiću, iako joj ni to neće ići glatko kako je priželjkivala. Nera se usto trudi i postati boljom osobom: pomaže Mari s čuvanjem Lole i nudi veliku podršku Mladenu, kojega u posljednje vrijeme progone traume iz prošlosti. On se stoga poželi vratiti bivšoj supruzi Evi jer misli da ga samo ona može razumjeti nakon pakla koji su prošli zajedno. Zvonko će upoznati simpatičnu automehaničarku iz susjednog sela koja ga poziva na druženje, no hoće li prihvatiti njezin poziv i na taj način pokušati preboljeti Katu? U ulozi nasmijane automehaničarke Ivice vidjet ćemo mladu glumicu Saru Moser. Nikola će pak konačno saznati da je Žana trudna, što će ga beskrajno usrećiti, a Kata je u sedmom nebu zbog vjenčanja s Daliborom. Anu će obavijestiti da se već sljedeći tjedan udaje, a već je i kupila karte za bračno putovanje u Portugal.



Hoće li vjenčanje zaista proći kako Kata planira? Hoće li Zvonko nešto poduzeti da je spriječi? Ne propustite doznati u novim nastavcima 'Zlatnih dvora', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju