Ana se nada da će se pomirit s Petrom prije same svadbe!

Mladen napokon odluči da je došlo vrijeme da Eva napusti selo i ode u ustanovu koja će brinuti o njoj.Eva se ulaguje Mladenu ne bi li ju zadržao što dulje u svojoj kući. No, Mladen ju naposljetku obavijesti da je dogovorio smještaj u klinici Sveta Klarisa.



Nikola je uvjeren da mu ništa ne ide od ruke otkako nema brk. Čak i neslavan pokušaj podmićivanja službenika zaduženog za koncesiju proglasi pehom. Naime, Ana je ostavila mobitel kod kuće i zaboravila da, kao vlasnica zemlje, mora sudjelovati na sastanku.



Službenik odbija dati koncesiju, no Petar na koncu ipak uspije izvojevati ugovor što Vinko priopći muškarcima na momačkoj večeri. Svi su sretni i euforični. Ana se zbog propuštenog sastanka posvađa s Petrom, a Vesna ju tješi.





Antun čuje želju svoje kćeri da se uda u majčinoj vjenčanici te ju on izvlači iz ormara – nije ju mogao baciti ni nakon toliko godina. Ana je presretna. Ima vjenčanicu, a i nada se da će se pomirit s Petrom prije same svadbe.



Ne propustite nove nastavke serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju