Ne propustite novu epizodu omiljene serije 'Zlatni dvori'!

Nakon Vesne i Petar posumnja da je Ana trudna pa ju iznenadi poklonom – testom za trudnoću – koji potvrdi Vesnine sumnje. Ana je trudna!



Mladen, na žalost seljana, daje otkaz. No, unatoč otkazu, pomaže Holceru koji mora na hitnu operaciju koljena. Mladen dogovori najboljeg kirurga koji napravi sjajan posao. Holceru je koljeno spašeno, a Mladen je opet njihov junak.



Kada Mladen kaže Evi da se ne planira vratiti u Zagreb, ona ga otvoreno pita je li to zbog Nere. No, Mladen ne želi s njom pričati o tome. Eva poziva Ranka da joj pomogne. U prisnom zagrljaju zatiče ih Kata koja se bori za Mladenov ostanak.



I Nikola inzistira da Mladen ostane u selu. Iziritiran Tomislavom, odluči igrati prljavo. Ucijeni ga da će njegove mutne poslove plasirati u medije, ako ne vrati Mladena na posao.



Tomislav poludi, ali ne da se samo tako ucjenjivati. Domagoj s djecom priprema Mari rođendansko iznenađenje – prvi urod šitake gljiva. No, Marina reakcija na Domijevo iznenađenje iznenadi i djecu i Domagoja.



Kako će ostali stanovnici Zlatopolja reagirati na Aninu trudnoću? Kakva će biti Marina reakcija na Domagojevo iznenađenje?  Što će napraviti Kata nakon što u prisnom zagrljaju zatekne Ranka i Evu? Ne propustite doznati u novoj epizodi 'Zlatnih dvora' večeras nakon serije 'Sudbina'.

Nove nastavke serije 'Zlatni dvori' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju