Ovaj tjedan donijet će velike novosti u Zlatopolje!

Nakon što je Ivica gotovo napustila Zvonka zbog njegovih osjećaja prema Kati, sljedeći tjedan ipak će shvatiti da joj Kata nije konkurencija.



Stoga odluči iznenaditi Zvonka, koji joj je obećao da će prekinuti svaki kontakt s Katom, tako što je pozove na večeru s njima. Iako je i više nego očito da je Zvonku i dalje neugodno u Katinoj blizini, Ivica i Kata neočekivano će se sprijateljiti, a zajedno će čak i pokrenuti peticiju protiv Mladenova otkaza.



Naime, stanovnici sela neugodno su se iznenadili kad je na radiju najavljeno otpuštanje zdravstvenih djelatnika zbog rezanja troškova, i to sve zbog Evinih spletki. Čak i Nikola neumorno inzistira da Mladen ostane u selu, iako to čini iz sebičnih razloga, pa ucijeni načelnika općine te mu zaprijeti da će njegove mutne poslove plasirati u medije ako ne vrati Mladena na posao. Nera će Mladenu također priskočiti u pomoć iskoristivši svoj novi posao na televiziji. Između njih dvoje frcat će sve snažnije iskre, no izgleda da nijedno to zasad ne želi priznati.



Begovci su još uvijek u strahu da će ljetnikovac morati pod hipoteku, a Petar se bori s Nikolom oko nove ideje koja bi mogla spasiti projekt. No te će mu brige uskoro postati manje bitne. S obzirom na to da Anu muči čudan umor i neprestano joj se spava, Vesna je sigurna da je u pitanju trudnoća. Nakon Vesne, i Petar posumnja da je Ana u drugom stanju pa je iznenadi testom za trudnoću koji će potvrditi njihove sumnje: Ana je zaista trudna! Jesu li Petar i Ana spremni na ovaj veliki korak?



U međuvremenu, Holcer će proživljavati prave muke kada mu se upali koljeno, no stvar će spasiti vrhunski kirurg kojeg mu dovede Mladen, a kojega će u epizodnoj ulozi utjeloviti kazališni, televizijski i filmski glumac Luka Peroš.



Domagojev trud oko novog biznisa napokon će se isplatiti, pa će zajedno s djecom Mari pripremiti rođendansko iznenađenje – prvi urod šitake gljiva. Međutim, Marina reakcija na Domijevo iznenađenje iznenadit će i djecu i Domagoja.



Kakva će biti Marina reakcija i hoće li ona izazvati nove nesuglasice s Domagojem? Hoće li Mladen dobiti otkaz i napustiti selo? Hoće li Ana i Petar odmah obznaniti obitelji i prijateljima sretnu vijest?



Ne propustite doznati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju