U epizodnoj ulozi Mislava, voditelja gradnje wellness centra, sljedeći tjedan ćemo vidjeti glumca Roberta Ugrinu, dok će glumica Anita Schmidt utjeloviti liječnicu Sonju, Vinkovu prijateljicu iz djetinjstva.

Žana i Nikola i dalje će početkom tjedna biti u panici tražeći Janka i Lolu, a ne znaju da se djeca kod Irene zabavljaju s Nikolinom kamerom. Nera tako dolazi do ideje da s Irenom pokrene lokalnu TV postaju. Irena pristane jer želi izazvati zavist kod Žane. Ideja se uskoro pretvori u pokretanje online televizije, a jedini problem je što u selu gotovo nitko nema računalo.



Žana se neugodno iznenadi kada sazna da su usprkos tome neki njezini novinari prešli k Ireni i Neri. Što će Žana poduzeti po tome pitanju? Za to vrijeme, Nera se još uvijek trudi zavesti Petra, no on se potpuno predaje pokretanju radova na wellness centru.



U ulozi Mislava, voditelja gradnje centra vidjet ćemo glumca Roberta Ugrinu, kojega su gledatelji Nove TV već imali prilike gledati u hit-seriji 'Kud puklo da puklo'. Robert je komentirao svoje dosadašnje iskustvo na snimanju 'Zlatnih dvora': 'Baš kao i na setu serije 'Kud puklo da puklo', cijela ekipa je vesela i prekrasno je raditi s njima. Nekad nam je hladno, nekad vruće, ali sve je to dio našeg posla. Kako god bilo, na setu uvijek vlada zaista lijepo ozračje.'



Antun će se sljedeći tjedan napokon maknuti iz dvorišta, a uspijeva se čak i dogovoriti s Vesnom oko rješenja njihova problema - Vesna i Antun će useliti kod Galovića, ali samo ako će čitavo imanje biti prepisano na Anu. Njihov suživot od početka će biti buran, a pojavit će se i stare iskrice privlačnosti. Između Mladena i Petra javlja se napetost kada Petar primijeti da se Mladen trudi impresionirati Anu, a Mladen također primijeti da se Ana i Petar čudno ponašaju kad su zajedno. Napetost se ubrzo pretvori u prepucavanje, a kako bi tome stala na kraj, Ana pristane na večeru s Mladenom. Sve će se dodatno zakomplicirati kad Nerin ginekolog najavi žensku bebu, no Ana će se držati hrabro.



Nikola se pak pokušava riješiti golfom opsjednutog Vinka, kojeg će pak usrećiti iznenadni susret sa Sonjom, prijateljicom iz djetinjstva. U ulozi liječnice Sonje vidjet ćemo glumicu Anitu Schmidt, koja je podijelila svoje dojmove sa snimanja: „Uživala sam u svakom trenutku snimanja. Cijela ekipa na setu zaista je profesionalna i inspirativna u svakom segmentu rada, što je za glumca pravi blagoslov. Oduševljena sam likom liječnice Sonje, posebice jer sam u njoj prepoznala dio sebe. Jednako kao i ona, vezana sam za Slavoniju i smatram da sve borbe prvo trebamo iskušati na vlastitome pragu. Uživam i u tome što serija divno prepoznaje slavonski topli mentalitet.“



Hoće li Irena biti ljubomorna na Sonju kada je ugleda na piću s Vinkom? Zašto će Holcer završiti suspendiran iz Žaninih novina? Hoće li se uskoro saznati da Nera zapravo nije trudna? Ne propustite doznati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori' na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju