Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV!

Mislav je Petru postavio ultimatum: ako odmah ne isplati radnike, odlaze s gradilišta. Baš kad se čini da ne može gore, počelo je nevrijeme - nova poplava mogla je značiti pravu katastrofu!

Dok je Petar bezuspješno pokušavao doći do novca i do novih radnika, iz Zagreba se vratila slomljena Irena - osramoćena je pred prijateljicama i osjeća se kao siromah. Svi su se jako zabrinuli za Irenu koja je ispucavala energiju svirajući klavir.

Na Petrov nagovor, Mislav je ipak pristao ponovo raditi na projektu, ali uz uvjet da mu se novac isplati unaprijed. Petru su pomoć priskačili Galovići te Nikola i Mara pa su uspijeli do traženog roka prikupiti novac. No, kada su ga htjeli predati Mislavu, ovaj im se nije javio.Zašto se Mislav nije javio Petru? Hoće li Petar izaći na kraj sa silnim poslovnim problemima? Kako će se s lošijom financijskom situacijom nositi Irena? Hoće li svi ovi problemi rezultirati kompletnim financijskim krahom obitelji Begovac? Ne propustite doznati u novim epizodama serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju