Ne propustite doznati što vas očekuje u novim epizodama!

Kata je odbila Zvonkovu prosidbu jer nije spremna na vjenčanje nakon katastrofe s Daliborom. Zvonko će biti uvjeren da to znači kako ga Kata zapravo ne voli, no odluči biti strpljiv i obeća joj da je neće više gnjaviti s brakom. Ipak, Katu će dirnuti saznanje da je Zvonko gradio salon za nju, pa prizna Ani da zapravo želi brak sa Zvonkom. Ana će stoga na sebe preuzeti zadatak da nagovori Zvonka da je ponovno zaprosi.



U međuvremenu, Ana će se također spremati i za svoju djevojačku večer, na kojoj će Vesna zapjevati. Zahvaljujući svojem nastupu, gost u lokalu ponudi joj da snimi album. Antun je zgrožen kada sazna da tu ponudu jer se boji da će Vesna ponovno napustiti obitelj zbog glazbene karijere, baš kao što je to već učinila prije 25 godina.



U gostujućoj ulozi gosta koji Vesni ponudi snimanje albuma vidjet ćemo glumca i redatelja Mirana Kurspahića, kojega su gledatelji Nove TV već imali priliku gledati u seriji 'Kud puklo da puklo'.



Kod Rakitića će sljedeći tjedan vladati uzbuđenje - Žanine kolumne bit će ukoričene u knjigu 'Brkovi gazde Nikole' s Nikolom na naslovnici, no samopouzdanje će mu biti poljuljano kada spletom okolnosti ostane bez svojih brkova. Nikola će biti uvjeren da mu ništa ne ide od ruke bez brka, čemu će pripisati i neslavan pokušaj podmićivanja službenika zaduženog za koncesiju.



Naime, Ana je ostavila mobitel kod kuće i zaboravila da, kao vlasnica zemlje, mora sudjelovati na sastanku, pa službenik odbija dati koncesiju. U ulozi službenika vidjet ćemo kazališnog, televizijskog i filmskog glumca Gorana Grgića.



Ana se zbog propuštenog sastanka posvađa s Petrom, no nada se da će se pomiriti prije svadbe, čiju je organizaciju prepustila Martini i Ireni. Martina će toliko predano raditi na tom zadatku da će Petar i Vinko zaključiti kako se i ona želi udati, što će potpuno prestrašiti Ivana.



Mladenova muka s Evom nastavlja se i sljedeći tjedan. Naime, bijesan je jer je Eva lagala o bivšem suprugu. Umjesto da odustane od daljnjih laži, Eva će od Mladena skrivati činjenicu da se oporavila i da može hodati. Mladenu je teško, no naposljetku odluči da je došlo vrijeme da se Eva premjesti u kliniku i napusti selo. Hoće li Eva pristati na to?



Ne propustite nove nastavke serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju