Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV!

U novim epizodama 'Zlatnih dvora' vidjet ćemo kako se Nera snalazi u novome domu u Osijeku i zašto Evino veselje zbog Nerina odlaska neće dugo potrajati. Kata će ponovno biti razlog nesuglasica između Zvonka i Ivice, a Petar će usrećiti Anu prosidbom!

Nera je napustila Zlatopolje i sada živi u unajmljenoj sobi u Osijeku.Nada se da će ondje početi ispočetka i zaboraviti na Mladena, što neće biti lako kako se nadala.



Nakon što je posjete Domagoj, Mara i djeca, Nera se rastuži.



Iz tužnog raspoloženja pokušat će je izvući Goran, no ubrzo će joj postati jasno da on želi nešto više od prijateljstva pa u suzama pobjegne od njega.



Za to vrijeme u Zlatopolju, Eva je zadovoljna novom situacijom: Nera više nije u Mladenovoj blizini, a Mladen je napokon kupio kuću.



Međutim, veselje neće dugo potrajati. Dočekat će je hladan tuš kad shvati da on zapravo ne namjerava živjeti s njom.



Eva stoga naizgled odustaje od svojih planova i vraća se u Zagreb.



Mladenu nedostaje Nera, no neće morati predugo čekati na novi susret kad ih mala Lola oboje pozove na proslavu svojeg rođendana, upravo s namjerom da ih poveže.



Njih dvoje nakon rođendana odlaze na romantičnu večeru, gdje će Mladen dati sve od sebe da uvjeri Neru da ne postoji ništa između njega i Eve.



Ivica i Zvonko još će se jednom posvađati zbog Kate.



Zvonko više ne zna kako da uvjeri Ivicu da ne voli Katu nego nju, a Ivica mu naposljetku prizna da želi da je Zvonko oženi, na što on pristaje.



Sljedeći će tjedan još jedan par u selu imati razloga za slavlje: Petar će zaprositi Anu!



Irena će organizirati malu obiteljsku zabavu.



Martina, koju cijeli tjedan grize savjest, slomit će se i priznati da već odavno ne ide na fakultet.



Ana, Nikola i Mladen zabrinut će se za konje jer se još jedan razbolio nakon Paše.



Nakon što pošalju sijeno na analizu doznat će da je uzrok svega onečišćenje. Stoga neće imati izbora nego zaustaviti radove na gradilištu i tako otkriti uzrok problema.



Znači li to da će projekt wellnessa propasti? Kako će Vinko reagirati na Martininu lošu vijest? Hoće li se Nera vratiti u Osijek nakon susreta s Mladenom?



Ne propustite doznati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju