Nerin spot napokon je snimljen i kreću pripreme za njegovu promociju.

Dok je u tijeku dekoriranje restorana za tu priliku, Helena predlaže da Ana s ocem nastupi kao predgrupa Neri, na što svi pristanu. Ana i Antun oduševit će publiku svojim nastupom, no Nera će imati malih problema sa svojim dijelom nastupa. Što će se dogoditi i hoće li se ipak svidjeti publici?

Sljedeći tjedan past će i prva izjava ljubavi između Ane i Petra, no situacija će se zakomplicirati kada Nera dozna da je Petar napisao Aninu pjesmu i u bijesu Ani otkrije sve o Petrovoj okladi! Ovi događaji dovest će do Petrova prekida veze s Nerom. Kako će Ana reagirati i hoće li moći opet vjerovati Petru? Hoće li Ana također saznati da je Petar autor njezine nove pjesme?Nakon što su se Domagoj i Kata 'poigrali' večerom, Fedor će sljedeći tjedan započeti oporavljajući se od trovanja hranom. Za to vrijeme, Žana će si pronaći novu zanimaciju i početi se umiljavati ni više ni manje nego – Nikoli. Fedora neće pratiti sreća cijeli tjedan – nakon što preživi trovanje, završit će u rupi na gradilištu, a kada shvati da svi pokušavaju izmusti novac od njega i još i primi lošu vijest o Petrovoj i Nerinoj vezi, bit će izvan sebe i odmah će se krenuti pakirati za povratak u Zagreb. Žana će ga pokušati nagovoriti da ostane, no hoće li je poslušati?

Ljubavni jadi i dalje će mučiti mnoge likove – Zvonko i dalje pati za Katom, Kata pati za Nikolom, a Joza i Holcer još uvijek se nadmeću za Heleninu naklonost. No, zašto će i Holcer sljedeći tjedan završiti u rupi s Fedorom? Tko će kome pjevati serenadu, a tko će bježati od policije?

Gledatelji imaju priliku doznati sljedeći tjedan u 'Zlatnim dvorima', od ponedjeljka do petka na programu Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju