Ne propustite nove epizode omiljene serije Zlatni dvori!

Mladen i Nera posljednjih su se tjedana zbližili i postali si međusobna potpora u teškim trenucima, no sljedeći tjedan između njih će doći do malih nesuglasica, a sve to zbog Evina povratka u Mladenov život. Sve će početi kad se zbog Evina poziva Mladen ne pojavi na dogovoru s Nerom, pa se ona naljuti. Mladen će joj se pokušati iskupiti poklonom koji će pasti u krive ruke, što će dovesti do dodatnog zahlađenja između njih.



Razočarana i Mladenom i propalim razgovorom za posao, Nera će se zatim zaposliti kod Nikole kao konobarica, a čak će i na Nikolin nagovor pokušati još jednom pjevati svoje pjesme. Time će shvatiti da se više ipak ne pronalazi u pjevanju, no osnažit će je susret na groblju s nepoznatom ženom od koje dobije utjehu. U epizodnoj ulozi tajanstvene žene koja će savjetom pomoći Neri vidjet ćemo glumicu Matiju Prskalo.



Neru će usprkos tome slomiti prizor intimnog i dirljivog susreta Mladena i Eve, koje slučajno ugleda zajedno. Eva do kraja tjedna dolazi u Zlatopolje, a Nera još uvijek ne zna tko je ona i što znači Mladenu, no zato je Kata dobro poznaje – i nije joj pretjerano draga.



Kata će se također naći u velikim mukama kada napokon počne osvještavati što se točno dogodilo na dan njezina i Daliborova vjenčanja, pa odluči spaliti svoju vjenčanicu, ali i riješiti se karata za medeni mjesec u Portugalu.



Zvonko još uvijek nije ravnodušan prema Kati, no čini se da mu se nasmijana Ivica sve više sviđa. Nakon što provede noć s njom, već sljedeći dan donijet će odluku – zaprosit će Ivicu! Holcer je uvjeren da to želi učiniti iz inata Kati, no Zvonko je, uvjerava ga, siguran u svoju odluku.



Nakon što je predložio Ani da se preseli k Begovcima, Petar kupuje novi krevet na Anin zahtjev, no ne zna da je pravi razlog Anina nećkanja – Irena. U želji da se Ana što prije useli, Vinko i Helena spočitavaju Ireni njezin odnos prema Ani. Usprkos tome, Ana i Petar sljedeći će tjedan imati i veliki razlog za uzbuđenje kada im Kata odluči pokloniti svoje karte za Portugal.



S druge strane, između Žane i Nikole nastat će problem kad Žana pogrešno shvati da Nikola bračni život percipira kao zatvor te se naljuti na njega, spakira se i poželi otići u Zagreb.

Hoće li joj se Nikola uspjeti iskupiti? Hoće li Irena priznati da se pogrešno odnosila prema Ani? Ne propustite doznati u novim epizodama omiljene serije Zlatni dvori, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju