Ne propustite jednu od najemotivnijih epizoda serije 'Zlatni dvori'!

Martina svima priznaje da je odustala od faksa. Vinko i Irena su u šoku. Martina se na koncu miri s ocem i obeća mu da će se iskupiti i naći posao.

Mladen i Nera se konačno sastaju na Lolinom rođendanu.Nakon rođendana, Mladen iznenadi Neru romantičnom večerom.Uvjeri ju da nema ništa s Evom te se njih dvoje konačno prepuštaju nježnostima.

Nikola, Mara, Petar i Ana saznaju da je uzrok obolijevanja konja u onečišćenju te odluče zaustaviti radove na gradilištu i otkriti uzrok problema.

Zvonko i Ivica se svađaju zbog Kate, čije su letke raznosili u nekoj zabiti gdje im se pokvario auto. Ivica je ljuta jer Zvonko ne zamjera Kati, nego njoj što je pristala na uslugu. Zvonko ne zna kako dokazati Ivici da ne voli Katu, nego nju. Ivica na kraju prizna da želi da je Zvonko oženi. Zvonko pristaje.

Domagoj sanja san koji ga prenerazi – da jede meso!Što znače Domagojevi snovi? Kako će se dalje razvijati situacija između Nere i Mladena? Kako će reagirati Eva kada sve sazna? Ne propustite doznati u novoj epizodi 'Zlatnih dvora' večeras nakon serije 'Lud, zbunjen, normalan'

Nove nastavke serije 'Zlatni dvori' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju