Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV!

U novim nastavcima serije 'Zlatni dvori' gledatelji će imati priliku doznati što će Mladen poduzeti kad napokon sazna za Evine spletke, zašto će se Martina iznenada vratiti u selo, ali i zašto će Joza biti ljubomoran na Holcera i Helenu!



Nakon brojnih spletki koje je dosad izvela, Eva je svjesna da ne uspijeva razdvojiti Mladena i Neru, pa ovoga puta odluči poduzeti krajnju mjeru i izravno moli Neru da ne uništi vezu između nje i Mladena.



Nera će se gristi jer nikako ne želi stati između njih dvoje.



Stanje će se za Evu dodatno zakomplicirati kad se Mladen vrati iz Njemačke i sazna za njezine laži te je napadne.



On će pokušati doći do Nere da joj sve objasni, no shvatit će da je za to ipak prekasno – ona je već odlučila da neće biti s njim, posebice nakon što joj Kata ispriča što je sve Eva proživjela s Wolfom.



Iako će se Mladen potruditi da je razuvjeri, Nera će zaključiti da je za nju najbolje da okrene novi list i napusti Zlatopolje. Odluči se odseliti u Osijek, a pri tome joj pomaže Goran.



Begovci će sljedeći tjedan doživjeti jedno lijepo iznenađenje – Martina se nenajavljeno vraća iz Londona, iako se ponaša kao da nešto sakriva od obitelji.



Ana će prva doznati, a zatim i Begovci, da su ona i Ivan prekinuli.



Svi su u šoku, no Martini to odgovara jer time vješto uspije izbjeći razgovor o svojem uspjehu, odnosno neuspjehu na fakultetu u Londonu.



Za to vrijeme, Petar i Nikola organiziraju uspješnu radnu akciju na gradilištu.



Nikola je i dalje zabrinut zbog konja Pashe, a dodatno će ga oneraspoložiti Mladenovo odbijanje partnerstva u wellnessu.



Helena i Joza otići će u posjet Holceru, a Joza će zaključiti da je Helena zaljubljena u Holcera, pa se ponaša uvrijeđeno i ljubomorno. 



Oni ga uvjeravaju da su samo prijatelji i da se ponaša djetinjasto. Govore li mu Helena i Holcer istinu?



Kata je uspješno završila tečaj za frizerku pa joj Martina i Irena dolaze na tretman koji će završiti Katinom velikom odlukom – vratit će se „staroj“ Kati – i po frizuri, i po stavu!



Što će je nagnati na takvu odluku? Pogledajte sljedeći tjedan u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju