Gledatelji imaju priliku doznati što će se dogoditi s tužbom koja prijeti Begovcima, tko će pomoći Kati da se oporavi od šoka nakon što ugleda Dalibora, te kako će proći Ivičino useljenje u Zvonkovu kuću!

Nakon što se Begovci ovaj tjedan suoče s tužbom zbog koje bi mogli izgubiti sve što imaju, sljedeći tjedan doći će do novog razvoja događaja. Vinko saziva sastanak partnera kako bi ih obavijestio o posljedicama tužbe, no Nikola ne želi odustati od projekta s wellnessom i nudi Begovcima brzo rješenje: želi da svu imovinu prepišu njemu.



Uz Anin poticaj, Petar će odbiti Nikolu, isplatiti odštetu stanarima te time osiromašiti Begovce. Irena neće biti nimalo sretna zbog toga i za sve će okriviti Anu. Nikola odluči uzeti stvar u svoje ruke pa u tajnosti pokuša prodati konje preko Dalibora kako bi osigurao novac za nastavak gradnje wellnessa.



Daliborov povratak šokirat će Katu koja ga nakratko ugleda u restoranu. Isprva neće biti sigurna je li to zaista on ili se radi samo o priviđenju. Kad pomisli da pomalo ludi, svoju sumnju podijeli sa Zvonkom koji će se za Katu obračunati s Daliborom! Deprimiranoj Kati u pomoć će uskočiti i Bucka, koja će joj priznati da je Dalibor i nju ostavio pred oltarom. Ivica se useli k Zvonku, što će također zabrinuti Katu jer se boji da će na taj način izgubiti njegovo prijateljstvo. Međutim, ni Ivica neće biti presretna kada shvati što se krije iza jedinih zaključanih vrata u Zvonkovoj kući…



Eva dovodi Mladenova prijatelja Ranka koji Mladenu ponudi posao u Zagrebu, što je dio njezina plana da bivšeg supruga odvuče od novog života koji je izgradio u Zlatopolju. Mladen isprva ne pokazuje interes za novim poslom, no do kraja tjedna ipak će popustiti Evi, pa će zajedno s njom krenuti na razgovor za posao. Na putu će naići na Neru kojoj se pokvario auto, no Eva će se pobrinuti da odmah odvuče Mladena od nje.



Za to vrijeme, nesporazum s pismom od Jankova oca koji je zakuhao Domagoj sljedeći će tjedan dobiti svoj zaključak Marinim i Jankovim posjetom Željku u zatvor, od kojeg će Mara doživjeti ugodno iznenađenje.



Čime će to Željko iznenaditi Maru? Što Zvonko sakriva od Ivice? Hoće li Nikola uspjeti namaknuti novac za nastavak gradnje wellnessa? Ne propustite doznati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju