Novi tjedan u Zlatopolju nekima će donijeti nove nevolje, a nekima dugoočekivanu sreću.

Nakon prvobitnog oduševljenja što je pomaknula nogu, Eva ipak do kraja dana neće pokazati nikakav napredak, pa pada u depresiju. Žana za to vrijeme otkriva nove informacije o njezinu bivšem suprugu. Naime, saznaje da je Eva cijelo vrijeme lagala jer u izvješću njemačke policije stoji da je Wolf mrtav već šest mjeseci.



Nera, koja u međuvremenu dobiva posao u osječkom vrtiću, odluči sve to reći Mladenu. On je potpuno šokiran saznanjem, a osim toga muči ga i snažan osjećaj da će izgubiti Neru.



Zvonko i Kata napokon uživaju provodeći romantičan dan zajedno, no Zvonka će ipak poljuljati Domagoj, koji misli da se Kata još nije oporavila od prekida s Daliborom. Iako će ga Kata uvjeravati da je u krivu, njegove sumnje ipak će dodatno potaknuti njezina reakcija na spomen braka.



Dok je Kata još uvijek nesigurna zbog propalog vjenčanja s Daliborom, Jozu također muči nesigurnost oko Helene. Naime, uvjeren je da se ona ne želi udati za njega zbog Holcera. Helena mu govori da je u krivu i kako bi mu to dokazala, želi da se vjenčaju isti taj dan! Joza je oduševljen, a trenutak eskalira kad se odjednom pojavi Holcer, tvrdeći da je svojom vidovitošću znao da će se baš taj dan njih dvoje vjenčati te im nudi svoje usluge ovlaštenog matičara.



Petar i Ana također će sljedeći tjedan odlučiti požuriti se s vlastitim vjenčanjem jer više nemaju razloga za čekanje - posao je krenuo, beba je na putu, a i Begovci se mogu preseliti u sanirani ljetnikovac. Njih dvoje će, zajedno sa Žanom i Nikolom, polaziti trudnički tečaj kod Mare, koja će ih neugodno iznenaditi svojom tehnikom podučavanja.



Ne propustite nove nastavke serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju