Prisjetimo se kako je počela ljubav između Ane i Petra, ali i ostalih koji su unatoč svim nedaćama pronašli svoju sreću.

Na samom početku serije, Petar, silno opčaran Anom, koristi svaku priliku da ju šarmira. Želeći joj biti što bliže, Petar ju budno prati. Ona ga se, na svoju sreću, ne uspijeva riješiti pa joj bude u blizini u trenu kada se dogodi nesreća i ostane bez svijesti u zapaljenoj štali... Hrabri Petar iz goruće štale spašava onesviještenu Anu.



Iako je njihov ljubavni put bio nemiran i na meti brojnih neprijatelja, Anina i Petrova ljubav je pobijedila.



Koristeći se raznim intrigama i spletkama, zločesta Nera ih ipak nije uspjela rastaviti.



Nakon gubitka oca, Nera je postala svjesna svih grešaka i to je ključni trenutak nakon kojeg je odlučila postati dobra. S vremenom, sreću je uspjela pronaći uz Mladena.



Oazu mira i ljubavi iz drugog je pokušaja pronašao i Anin usamljeni otac Antun i to uz Aninu majku Vesnu koja se nakon dugo vremena vratila u selo.



Potpuno neočekivano, ali Petrova sestra Martina završila je u naručju Petrovog najboljeg prijatelja Ivana.



Da za ljubav nikad nije kasno, najbolji su dokaz Joza i Helena koji su se vjenčali u ljetnikovcu uz bližu rodbinu.



Nakon Katinog ljubavnog brodoloma s Daliborom, a Zvonkovog s Ivicom, konačno su se prepustili strastima i priznali si ljubav te su na samom kraju svoju vezu okrunili brakom.



Iako su većinu vremena bili skladni i sretni, najljepši trenutak za Žanu i Nikolu odigrao se u posljednjim kadrovima serije kada je Žana rodila sina.


 

Koji romantičan trenutak iz serije je vama najbolji? Za koji par ste najviše navijali? Finalne epizode možete pogledati besplatno na novatv.hr.

Sve epizode omiljenih serija Zlatni dvori, Larin izbor i Kud puklo da puklo potražite na OYO

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju