Ima li spasa za Zvonkovu i Ivičinu vezu?

Irena se napokon vraća u selo, ali pod svojim uvjetima: ne želi biti samo domaćica, već se želi osjećati korisnom. U suprotnom će natrag u Zagreb. Vinko je na mukama, ne zna kako ju zaposliti. Priprema joj večeru iznenađenja, na kojoj se pojavi Sonja. Irenu zanima što Sonja radi na večeri?



Mladen više ne vjeruje Evi i sve je sumnjičaviji prema njenom ponašanju. Eva se pokušava izvući i držati glavu iznad vode.



Ivica pokušava razgovarati sa Zvonkom i prespava u njegovoj kući. No, na kraju ipak odluči otići, barem na neko vrijeme. Očajnom Zvonku je jasno da je ostavljen.



Domagoj i Mara sretnu Domijevog kolegu koji se iznenadi koliko se Domagoj promijenio od srednje škole. Očekujući niz sličnih situacija, Domagoj gubi volju za odlazak na proslavu mature.U ovoj se epizodi pojavljuje lik Domagojevog kolege iz srednje škole kojeg tumači Asim Ugljen.




Ne propustite nove nastavke serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju