Hoće li Kata nagovoriti Ivicu da pruži Zvonku novu šansu?

Nakon što Irenu nitko nije shvaćao ozbiljno kad je izrazila želju da se svi odsele natrag u Zagreb, ona je pokupila svoje stvari i napustila Zlatopolje. Kod Begovaca će stoga sljedeći tjedan vladati turobna atmosfera jer nitko ne zna gdje je Irena, koja uporno odbija Vinkove pozive.



S vremenom će doznati da odsjeda kod Daniele, prijateljice iz studentskih dana, te da planira obnoviti svoju karijeru pijanistice. Vinko je na rubu ludila, pa odlazi u Zagreb kako bi urazumio svoju suprugu, koja se ni pod koju cijenu ne želi vratiti s njim jer se napokon osjeća poštovanom svirajući.



U epizodnoj ulozi Irenine prijateljice Daniele vidjet ćemo glumicu Barbaru Vicković, koju su gledatelji Nove TV, između ostalog, imali priliku gledati u hit-seriji 'Kud puklo da puklo', dok će šefa sale u piano baru u epizodnoj ulozi utjeloviti glumac Siniša Ružić.





Nakon poljupca sa Zvonkom, Kata pada u egzistencijalnu krizu. Krivnja koju osjeća nagna je da ponudi svoju pomoć u organizaciji Zvonkova i Ivičina vjenčanja.



Zvonka također muči grižnja savjesti i ne zna kako bi priznao Ivici što se dogodilo dok ona planira njihovu zajedničku budućnost. Naposljetku joj prizna da je poljubio Katu.Ivica ga odmah ostavlja, no Kata preuzme svu krivnju na sebe i preklinje je da pruži Zvonku drugu priliku. Ivica će biti u dvojbi - iako joj je Kata obećala da će se maknuti od Zvonka, to joj neće biti dovoljno.



U međuvremenu, Eva doznaje da je Mladen odlučio sam potražiti Wolfa pa poludi. Još jednom je prisiljena povući očajničke poteze pa spava s Tomislavom kako bi ga privoljela da joj pomogne, a čak se obrati i Neri za pomoć.



Nakon što se vrati, Mladen otkrije Neri sve što je doznao od Wolfa. Eva je u neprilici… Znači li to da će se Mladen i Nera napokon riješiti Eve? Hoće li Kata nagovoriti Ivicu da pruži Zvonku novu šansu? Hoće li se Irena ipak vratiti svojoj obitelji u Zlatopolje?



Ne propustite doznati u novim nastavcima serije
'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju