Prisjetimo se ovotjednih ljubavnih zapleta u seriji 'Zlatni dvori'.

Kada je u restoranu ugledao Katu, u Zvonku se opet bude osjećaji pa on odlazi drugdje na piće s Ivicom, koja ga otvoreno zavodi. Taman kada se malo zbliže, Zvonko ugleda Dalibora kako se ljubi s Buckom. Kad ugleda Zvonkovu reakciju, Ivica ga ljutita napušta, a on se od jada opije te odlazi Ani i Petru obznaniti što je vidio.



Oni su u šoku, no nisu vjerovali u potpunosti pijanom Zvonku. Ana se uvjeravala da je Zvonko krivo zaključio da Dalibor vara Katu, ali njen se loš osjećaj produbljuje kad čuje pjesmu koju su Vesna i Antun odabrali da njome razvesele mladenku - pjesmu o nesretnoj ljubavi. Anina loša slutnja vezana uz Dalibora pokazala se opravdanom kad se Dalibor ne pojavi na vjenčanju. Kata potpuno poriče da je ostavljena pred oltarom.



Mladen, Ana i Petar su jako zabrinuti za nju, no ona se ponaša kao da je između nje i Dalibora sve u redu i da je vjenčanje samo odgođeno, a ne otkazano.



Kata u afektu i boli bude okrutna prema Ani, ali i Mladenu, kojemu je godišnjica smrti djeteta. Zvonko nagovara Domagoja da ode razgovarati s Katom, na što on pristaje.



Kako će Kata preživjeti svoj ljubavni brodolom? Hoće li Zvonko sada konačno osvojiti njeno srce?  Ne propustite doznati u novim epizodama serije Zlatni dvori, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju