Hoće li se Mladen uspjeti izboriti za Neru?

Nakon što su prošli tjedan odlučili napraviti veliki korak u svojoj vezi, Ivica i Zvonko proslavit će zaruke u Osijeku na koncertu. Stoga Ivica odlazi na frizuru kod Kate, koju će sve više mučiti odnos sa Zvonkom, o čemu će se povjeriti Ani.



Kata će se dodatno uznemiriti kad od Ivana dozna da se Zvonko ženi, no i dalje neće htjeti priznati ni sebi ni drugima da je cijela situacija uzrujava jer ga – voli.



Početak sljedećeg tjedna donijet će Neri i Mladenu zasluženu idilu… Sve dok im se na vratima ne pojavi Eva, koja se pretvara da ju je bivši muž napao. Tu nastaju novi problemi jer Nera njezinim povratkom donese konačnu odluku da će zauvijek napustiti Mladena, koji je prisiljen pomoći Evi.



Osim Mladena, Nera gubi i posao u vrtiću te ponovno ostaje sama i shrvana. Žana se zabrine za Neru pa planira doznati sve o Evi. Iako je obećao pobrinuti se za svoju bivšu suprugu, Mladen ne namjerava odustati od Nere, pa je moli da se još jednom nađu kako bi joj sve objasnio.



Kod Begovaca se za to vrijeme nastavlja kriza oko zatvaranja gradilišta. Nikola i Petar nakon duge brige napokon pronalaze uzrok bolesti konja. Naime, uzrok onečišćenja odbačene su bačve s otrovom. Nikola će zatim obznaniti partnerima da gradilište nema veze s onečišćenjem te da se radovi mogu nastaviti.



Irena diže paniku oko Martinina propalog studiranja, no Vinku će dozlogrditi njezino ponašanje, pa će je pozvati na red. Baš kad se Irena izvuče iz čemera i odluči ponovno biti ona stara, Vinko susretne Sonju koja ga obavijesti da planira u selu otvoriti starački dom, zbog čega će se ljubomorna Irena osjećati potpuno beskorisno.



Hoće li Irena nešto poduzeti u vezi toga? Hoće li Begovci uspješno nastaviti s izgradnjom wellnessa? Ne propustite doznati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju