Ne propustite novu epizodu omiljene serije 'Zlatni dvori'!

Nikola je očajan. Konj Pasha naglo se razbolio pa je Nikoli propala prodaja konja. Žene i Domagoj ga tješe, ali on ne vidi izlaz.Nera vodi Anu kod doktora i one se napokon mire. Svi su sretni kada saznaju da je s bebom sve u redu.

Vinko je odlučio biti sam svoj majstor. Uzaludno pokušava u kući popraviti dio automobila, što dodatno izluđuje Irenu.

Mara je ponosna na svoje vođenje knjiga jer joj financijska inspekcija nije našla niti jednu grešku.S druge strane, Galovići muku muče kako platiti kaznu sanitarnoj inspekciji. Na kraju kaznu plati Ivica i spasi ih od propasti.Svi slave, osim Petra koji je računao na Ivičinu pomoć u projektu wellnessa.Kata spremno odlazi na trčanje s Nerom i Evom, ali brzo posustane.Eva koristi priliku i počne s planom 'udaljavanja' Nere od Mladena.Pozove ju da s njom pogleda novu kuću koju planira kupiti.Na Nerino iznenađenje, Eva u kući planira živjeti s obitelji - Mladenom i 'novim' djetetom.Kako će Nera reagirati na Evino 'iznenađenje'? Ne propustite doznati u novoj epizodi 'Zlatnih dvora' večeras nakon serije 'Sudbina'.

Nove nastavke serije 'Zlatni dvori' ratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju