Ne propustite tjedan prepun neočekivanih zapleta!

Ovaj tjedan doznat ćemo što će stanovnici Zlatopolja poduzeti kada doznaju da Tomislav stoji iza zagađenja, kako će Eva reagirati kada nakon nesreće na jahanju dozna da možda više neće moći hodati, ali i što će Zvonko učiniti kad mu Ivica postavi ultimatum!

Nakon što je sanitarna inspekcija potvrdila da je uzrok trovanja konja onečišćena voda, sljedeći tjedan će i Cezar podleći trovanju. Ana će biti shrvana, a Petar i Ivan ubrzo će otkriti da iza svega zapravo stoji Tomislav. Iako će ga Antun, Petar, Ivan i Vinko uspjeti uhvatiti, svi su i dalje zabrinuti zbog budućnosti projekta, ne samo zbog zagađenja, već i jer Tomislav nije poslao dokumentaciju za koncesiju.



Nikola će uzeti stvar u svoje ruke i poslati svoje ljude da uzmu uzorke za testiranje na otrove, no tu će nastati novi problemi, koji će pak dovesti Vinka do predinfarktnog stanja. Sonja je priznala Vinku da ga voli, a Martina je svjedočila priznanju, pa ga napada da vara Irenu. Iznenadit će se kada sazna da Irena već otprije zna za Sonjine osjećaje.



Eva će priznati Mladenu svoju vezu s Tomislavom, pa Mladen potpuno raskida odnos s njom. Bijesna Eva prvo će se osvetiti Tomislavu koji će je također odbiti nakon Mladena, a zatim će se obračunati i s Nerom.



Ubrzo nakon toga, doživjet će nesreću na jahanju i probuditi se u bolnici, gdje joj Mladen kaže kako možda više nikad neće moći hodati. Za sve će biti okrivljena Nera, koja je potpuno shrvana osjećajem krivnje. Mladen će također biti rastrgan jer ne zna što će učiniti ako Eva zaista ostane nepokretna.



U međuvremenu, Ivica obavijesti Zvonka da želi ostati s njim, ali pod uvjetom da se on preseli u njezino selo. Zvonko traži savjet od Kate koja mu, ne znajući o čemu se radi, sugerira da učini sve za ljubav. On će je i poslušati, pa daje otkaz i obavještava Domagoja o selidbi. Domagoj i Mara uvjereni su da Zvonko to čini iz pogrešnih razloga.



Hoće li ih Zvonko poslušati i priznati si da zapravo voli Katu? Hoće li Evina nesreća omekšati Mladena u odnosu prema njoj? Hoće li Galovići uspjeti riješiti dokumentaciju za projekt kada doznaju da je rok za koncesiju – danas?



Ne propustite nove nastavke serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju