Ne propustite nove epizode omiljene serije 'Zlatni dvori'!

Mladen, Eva i Ranko još uvijek su u Zagrebu, gdje Eva i Ranko zajedničkim snagama uvjeravaju Mladena da mu je mjesto ondje u bolnici, a ne u Zlatopolju. Mladen je u velikoj dilemi, a volja mu se počne lomiti kad igrom slučaja spasi dječakov život. Eva mu se trudi približiti tako što s njime dijeli bolnu tajnu koja se tiče njezina bivšeg supruga Wolfa.



Mladen želi reći Neri što osjeća, ali odustane kada shvati da je napokon sretna na novom volonterkom poslu u vrtiću i da želi ostati u selu. Naime, osim što uživa puno povjerenje ravnateljice, Nera će započeti i suradnju s poznanikom i vlasnikom lokalne televizije Goranom, s kojim će razvijati koncept za dječju emisiju.



Iako Mladen gotovo odluči da će napustiti Zlatopolje s Evom, selo pohara angina pa on shvati koliko njegova pomoć zapravo znači mještanima. Upravo ga to, kao i Nerina želja da ostane u selu, potakne da ipak odbije posao liječnika u Zagrebu. Međutim, nakon što Eva šarmira načelnika općine Tomislava, ona ubrzo povlači očajnički potez i sugerira mu da otpusti jednog liječnika kako bi uštedio na zdravstvu. Hoće li Tomislav prihvatiti njezin prijedlog i tako ipak razdvojiti Mladena i Neru?



Petar će se sljedeći tjedan suočiti s novim problemima kada mu Mislav postavi ultimatum i zaprijeti da će radnici napustiti njegovo gradilište ako im do sljedećeg dana ne isplati novac koji im duguje. Baš kad se učini da ne može gore, počinje nevrijeme - nova poplava mogla bi značiti pravu katastrofu! Dok se Petar muči s Mislavom, Domagoj kreće u novi biznis sa šitake gljivama kako bi time iznenadio Maru za rođendan, no i on će shvatiti da neće sve ići glatko kako je isprva mislio.



U međuvremenu Žanina kolumna postaje sve popularnija. Ivica će u kolumni pročitati priču o zaljubljenome muškarcu koji već 16 godina čeka Katu i shvati da je riječ o Zvonku pa odmah odluči napustiti ga. U pokušaju da je pridobije, Zvonko poduzme neočekivan korak i prekida svaku komunikaciju s Katom!



Kako će Kata to podnijeti i hoće li Ivica zbog toga ipak ostati sa Zvonkom? Ne propustite doznati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju