Nakon silnih nedaća koje su u posljednje vrijeme snašle stanovnike Zlatopolja, ovaj tjedan pripremat će se velika proslava povodom spašavanja Janka, obrane od poplave, Nikoline sreće što Žana nosi njegovo dijete, iako to zasad čuvaju u tajnosti, ali i povodom Katina i Daliborova vjenčanja!

Svi osim Zvonka presretni su zbog sretnog para pred ženidbom, a njegov bijes dodatno se razbukta kada ugleda Dalibora kako izmjenjuje poljupce s Buckom. Ana se uvjerava da je Zvonko krivo zaključio da Dalibor vara Katu, ali njezin se loš osjećaj produbljuje kad čuje pjesmu koju su Vesna i Antun odabrali da njome razvesele mladenku - pjesmu o nesretnoj ljubavi.



Njezina loša slutnja pokazat će se opravdanom kad se Dalibor ne pojavi na vjenčanju, a sve će zbuniti Katina reakcija na cijelu situaciju. Naime, ona se ponaša kao da je između nje i Dalibora sve u redu i da je vjenčanje samo odgođeno, a ne otkazano. Zvonko za to vrijeme živi u uvjerenju da se Kata udala i utapa tugu u piću, te se zbližava s Ivicom, u čijem društvu provodi noć.



Odlučna Nera ne dopušta da je prva prepreka prema novome životu zaustavi, pa se na razgovoru za posao ipak uspije izvući svojim znanjem. Nakon svega odluči otići u Zagreb posjetiti grob roditelja, a pridružit će joj se Mladen, kojega i dalje progone duhovi prošlosti, posebice kad sazna da se njegova bivša supruga Eva rastala i kontaktirala njegova prijatelja. Iako se Mladen i Nera sve više zbližavaju, čini se da se Eva polako vraća u Mladenov život.



Žana će doživjeti malu nesreću i pasti, pa će Nikola biti u potpunoj panici zbog njezine trudnoće, a Neru će po povratku u Zlatopolje dočekati nove loše vijesti. Petar je također na sto muka jer traži način da kaže Ani da želi živjeti s njom kod Begovaca.



Hoće li Ana prihvatiti njegov prijedlog? Hoće li Žana i Nikola podijeliti veliku vijest s ostatkom sela? Hoće li Kata samoj sebi priznati da ju je Dalibor zapravo ostavio pred oltarom? Ne propustite pogledati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju