I ovaj tjedan donosi nam nove zaplete u životima omiljenih likova iz Zlatopolja: Begovcima prijeti tužba kojom mogu izgubiti sve što imaju, Kata je u dugovima zbog Dalibora, Žana šokira Nikolu neočekivanom viješću, a Eva kreće sa spletkama kako bi razdvojila Mladena i Neru!

Kad Vinko shvati da gradilište besprijekorno funkcionira, odluči dati Petru i Ani blagoslov za put u Portugal, nakon čega potpisuje ugovor s partnerima Nikolom i Antunom. Sve se čini savršeno, no ubrzo prima poštu i šokira se - Begovci dobivaju tužbu zbog urušenog krova na bivšem projektu! Petar i Ana morat će odustati od putovanja kojem su se toliko veselili, a Begovci su izvan sebe jer im je egzistencija ugrožena. Petar će odmah zasukati rukave i odlučan je spasiti svoju obitelj koja bi mogla ostati bez svega. I Rakitići i Galovići također su zabrinuti jer je opstanak wellnessa doveden u pitanje.



Dok Nikola pokušava pronaći način da spasi projekt, Nera ga optuži da je podvalio Mladenov poklon za nju Žani, pa Nikola prizna Žani što je učinio. Baš kad se učini da je među njima ponovno sve u redu, Žana će ga razočarati velikom viješću koju će Nikola doživjeti kao veliku izdaju. Za to vrijeme, Nera saznaje cijelu istinu o Mladenovoj prošlosti s Evom i ne može prestati misliti na njega. Eva isto tako ne namjerava odustati od bivšeg supruga pa mu se uporno nastoji približiti iako je on pristojno drži na distanci. Međutim, Eva se neće predati tako lako pa čini sve od sebe kako bi ga udaljila od Nere i poziva Mladenova prijatelja iz Zagreba, Ranka, da joj pomogne u ostvarenju svojih planova.



Situaciju joj neće olakšati Kata, koja, nakon što dobije račun za štednjak koji joj je Dalibor „poklonio“, sav svoj gnjev iskaljuje na Evi jer smatra da ona samo želi iskoristiti ranjivog Mladena. Zvonko će svjedočiti Katinu emotivnom slomu i krene je tješiti, no Ivica se uzruja kad ih ugleda kako se drže za ruke. Cijela će situacija završiti Zvonkovim iznenađujućim potezom. Što će to Zvonko učiniti?



Nove nevolje nastat će i kod Veselica nakon što Domagoj napiše Janku pismo pretvarajući se da ga je napisao njegov otac iz zatvora. Janko će biti oduševljen pismom, no sve će se zakomplicirati kad poštar donese pismo koje je zaista napisao Jankov otac. Odnos između Domagoja i Mare zahladit će se, i to zbog Marine grube reakcije na novonastalu situaciju koja povrijedi Domagoja.



Hoće li se Janku ispuniti želja da posjeti oca u zatvoru nakon što dobije njegovo pismo? Hoće li se Mara uspjeti iskupiti Domagoju? Doznajte ovaj tjedan u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju