Ne propustite nove zaplete u omiljenoj seriji 'Zlatni dvori'!

Nakon teškog razdoblja kroz koje je prošla, Irena se želi vratiti u Zagreb i povesti cijelu obitelj. Vesna će je krivo shvatiti i napasti je misleći da joj zapravo želi oteti Anu i unuče. Irena pak bez Vinkova znanja želi prodati ljetnikovac Sonji, čak i pod cijenu vlastita braka.Usprkos svojem inzistiranju na povratku, dobit će dojam da je nitko ne shvaća ozbiljno pa se zaista spakira i odlazi u Zagreb! Vinko tek tada shvaća ozbiljnost situacije.



Za to vrijeme, Kata nastoji dokazati sebi i svima da je sretna zbog Zvonkova vjenčanja, no ne može protiv sebe i ipak joj nije drago slušati silne pohvale na račun Ivice. Neugodnost će se dodatno pojačati kada Kata od Zvonka i Ivice dobije poseban poklon – kozmetičku stolicu, posebice nakon što sazna da ju je Zvonko kupio davno prije, dok je Kata bila s Daliborom.



Sve će kulminirati kad se Kata krene zahvaliti Zvonku na poklonu i njih dvoje završe u poljupcu!



Mladen nagovara Evu da porazgovara s Domagojem o svemu što je prošla, no kod Domagoja se javlja agresija otkad konzumira meso pa će joj umjesto njega pomoć pružiti Martina, što će Eva iskoristiti kako bi došla do što više informacija o Neri. Njezino izigravanje žrtve ipak će upaliti pa kod Nere uspije izazvati grižnju savjesti jer se spetljala s Mladenom. Hoće li uspjeti pokolebati naivnu Neru?



Iako i dalje pokušava zadržati Mladena, Eva se istodobno zabavlja s Tomislavom. Mladen osvijesti kakva je Eva bila prema njemu pred rastavu i shvati da ona nije tako slaba kakvom se predstavlja. Odlučuje uhvatiti Wolfa i privesti ga pravdi, te se tako zauvijek riješiti Eve.



Vesna će shvatiti da još uvijek osjeća grižnju savjesti jer je napustila Anu u djetinjstvu, pa joj želi pokloniti ritual čišćenja njihova karmičkog odnosa, čime Ana nije pretjerano oduševljena. Nikola pak doznaje da će dobiti sina i presretan je zbog te vijesti, no morat će obećati Žani da će manje raditi jer je nezadovoljna time koliko je u posljednje vrijeme opterećen poslom, posebice jer se u posljednje vrijeme svim silama s Petrom nagovoriti Mladena na partnerstvo u projektu wellnessa.



Ovaj tjedan Vinko će se uvjeriti koliko je Irena ozbiljna po pitanju povratka u Zagreb, a Kata će shvatiti koliko je Zvonku zapravo stalo do nje. I dok Eva još uvijek izigrava žrtvu, Mladen odluči svemu stati na kraj i zauvijek je se riješiti! Hoće li mu to poći za rukom? Hoće li Mladen naposljetku pristati na partnerstvo?



Ne propustite doznati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju