Novi tjedan u Zlatopolju nekima će donijeti nove probleme, a nekim likovima donijet će i prijeko potrebne životne promjene.

Kata u afektu i boli bude okrutna prema Ani, ali i Mladenu, kojemu je danas godišnjica smrti djeteta. Zvonko nagovara Domagoja da ode razgovarati s Katom, na što on pristaje.



Unatoč Žaninom protivljenju, Nikola zove ginekologicu u posjet. Žana odbija pregled i naljuti se na Nikolu koji, umjesto da nju izvede u grad, vozi Neru na razgovor za posao.



Nera s nadom dolazi na razgovor, no na kraju ipak dobije odbijenicu ravnateljice. Ipak, to ju ne obeshrabri te ona uporno nastavlja tražiti posao. Nikola joj ponudi posao u restoranu, no Nera mu se zahvali, jer želi sama naći posao i biti neovisna o tuđoj pomoći.



Mara uvrijedi Nikolu zajedljivim komentarom na njegovu očinsku figuru, ne znajući da Nikola i Žana očekuju dijete. Na večeri kod Begovaca, Irena uvrijedi Anu, koja joj spočita kako zna da je uvreda bila namjerna. Petar želi s Anom preseliti kod Begovaca pa traži načine da joj to kaže.



Kako će Ana reagirati na Petrov prijedlog? Hoće li Žana biti ljubomorna zato jer Nikola vozi Neru na razgovor za posao? Kako će Kata preživjeti svoj ljubavni brodolom? Odgovore saznajte u novoj epizodi serije 'Zlatni dvori', a propuštene pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju