Više saznajte u ovotjednoj emisiji Informera.

Nema poduzetnika koji se neće požaliti na neproduktivne zaposlenike i, posebno, lažna bolovanja. S druge strane, nema sumnje da su bolovanja kod privatnika nemjerljivo rjeđa nego u javnome sektoru. No, sigurno niste znali da smo prema danima bolovanja negdje na sredini EU ljestvice, nikako u vrhu, jer najviše bolovanja bilježi Njemačka!



Održivost nije jeftina, ali zasad nema alternative. Upravo zato što nije jeftina, a za takva velika ulaganja malo koja tvrtka ima dovoljno kapitala, na raspolaganju su različiti izvori, uključujući i europska sredstva. Jedna je domaća tvrtka, koja je upravo lansirala novu liniju ekoloških tenisica, iskoristila jedan od raspoloživih programa za klimu i održivost.



Od Zločeste djece preko Večernje škole do filmova poput Sonja i bik. Riječ je o Zlatanu Zuhriću alias Zuhri koji publiku nasmijava još od kraja 80-ih. Je li jednako duhovit kada su u pitanju osobne financije, na čemu najbolje zarađuje, uspijeva li uštedjeti te još par drugih zanimljivih detalja otkriva Informer.

8. mart je prošao, ali ekipa Informera se vodi onom da ženama nije namijenjen samo jedan dan u godini. O položaju žena, posebno u biznisu, treba pričati svaki dan. Informer donosi priču o novome mentorskom programu pod kapom HUP-a. Posebnost je toga programa činjenica da mentori nisu profesori, coachi ili konzultanti nego menadžeri, u većini slučajeva predsjednici i članovi uprava te poduzetnici.



'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu Novoj TV i nedjelju na Doma TV-u. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju